Alex Bucatica Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Deci dau pe " conect'' sau '' run'' apoi imi arata ca se incarca, sta 2 secunde apoi se inchide si nu imi arata nici-o eroare sau fereastra. V-am facut si un video, va rog sa ma ajutati. https://youtu.be/hgthh8vQ6sk Acesta este video-ul. Astept raspunsuri, dau +1 !!! Quote
Catalin Flueras Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Încearcă sa reinstalezi samp-ul poate ai cv moduri ce îl blocheaza.. încearcă sa îl reinstalezi de la 0 samp-ul Quote
Osuletz Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Nu este de la moduri, mi s-a întâmplat şi mie...nu ştiam ce să fac. Quote
KenMent Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Reinstaleaza GTA SA, si s-ar putea sa iti mearga. Quote
XCL Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Reinstaleaza Gta SA.Ar trebui sa iti mearga dupa ce il reinstalezi. Quote
CluQest Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 1.Poate fi si de la moduri, te sfatuiesc (daca ai multe) sa mai dezinstalezi din ele. 2.Poate fi si de la GTA, i-ati un GTA original. (daca vrei, iti dau eu in PM un link bun de unde poti descarca GTA-ul) Quote
S0unds Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Salut Sterge mvscr100d.dll Daca nici asa nu merge, dai reinstall la joc Quote
Recommended Posts