Sharkuu Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Salut , am si eu o problema . Mi-am instalat snowmod de pe acest forum urmand pas cu pas , pe single player imi functioneaza perfect , pe alte servere la fel insa cand intru pe serverul red dupa 5 secunde se blocheaza jocul si nu mai pot face nimic . Ma puteti ajuta sa rezolv problema sa ma pot juca cu modul de zapada sau trebuie sa-mi dezinstalez modul?
Ex3 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Mi s-a intamplat si mie la fel, banuiesc ca ai mapa pe 'M', se intampla din supra solicitarea modurilor, v-a trebui sa renunti ori la mapa pe 'M' ori la Snow Mod's.
Sharkuu Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Nu am nici o mapa pe "M" , stiu si eu ca se supra solicita modurile .. tocmai de aceea am creut ajutorul aici pentru ca snowmod-ul e singurul mod instalat.
TysoNN RETIRED Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 <p>Mutat in recycle bin.<br /> <br /> T/C.</p> <p>Mutat in recycle bin.<br /> <br /> T/C.</p>
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.