Jump to content

Recommended Posts

Posted

de cate ori a luat contu ofekof disconnect la tw, m am si plictisit, nimeni nu ia ban DEGEABA !

Dragu meu anonim, eu pana acum am avut lider pe green, deci nu puteam fi si pe green si pe blue. Contul Oofekof a fost la un prieten, dupa ce am luat ban pe green am venit aici si mi-a dat el contu. Mai pe intelesul tau contul este la mine de miercuri, nu cred ca am luat eu ban pe el, asa ca taci frumos si ia o samanta in gura.

Posted

Dragu meu anonim, eu pana acum am avut lider pe green, deci nu puteam fi si pe green si pe blue. Contul Oofekof a fost la un prieten, dupa ce am luat ban pe green am venit aici si mi-a dat el contu. Mai pe intelesul tau contul este la mine de miercuri, nu cred ca am luat eu ban pe el, asa ca taci frumos si ia o samanta in gura.

eu anonmi? pisam-as pe lideru tau, infectule, daca erai curat nu luai ban, sapalam-ai in pl de ciung ce esti, mai bine il iei pe al meu in gura si iti vezi de banu care l ai luat.

Posted

Adevărat și făcut 11 kill uri, 5-6 găsite low, sunt faze în care ai ratat 7/7...

Dacă povestea cu contul de pe blue e adevărată și nu tu ai luat ban, pe Green sigur nu ai luat degeaba așa cum plângi aici... jalnic.

Pa.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.