Peanut98 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Nickname: Peanut98 Serverul pe care joci: red.bugged.ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Am instalat ieri gta sa-mp și am intrat pe serverul ăsta. Și aici am rămas :D Cum ai aflat de bugged.ro?: De la un prieten Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Nu , nu am jucat . Și nici nu cred că voi juca In ce factiune doresti sa intri si de ce?: La taxi , pentru că îmi place să conduc , dar nu știu prea bine orașele . Dar până fac lvl 10 cred că le învăț Cati ani ai si unde locuiesti?: 17 ani și locuiesc in Iași Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev , în clasa a 11a , profilul Științe ale Naturii :)) Care este serialul tau preferat?: Supernatural Ce alte jocuri joci?: Counter strike 1.6 , am serverul meu :D Ai altceva de adaugat?: Sunt o fire comunicativă , deci debea aștept să vă cunosc și să ne înțelegem ! > :D< Quote
Recommended Posts