Jump to content

Cerere - AIM - Laurrentiu. [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Laurrențiu - Ionut.
Varsta: 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Mă numesc Laurențiu, am 15 și locuiesc în Galați. Învăț la CEVM și sunt un adolescent oaraecare care mai mereu iese în evidență prin talentele lui care sunt uneori diferite față de ale celorlalți. Îmi place să ajut mult să ajut și să îmi fac prieteni.

Locatia(Oras): Galați.

Ce gen de muzica asculti?  Manele, Hip-Hop, RAP.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Laurrentiu.
Nivel : 7
Nume folosite anterior: QRAZ. / iReckleZ.
Vechime pe server: De la deschidere.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/7IY75Yj

Link cu faction history: userbar
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Am avut ceva cu Pătrat că a suferit la war la mine, dar nu a fost o problemă.

Ai mai fost in alte clanurii?(Daca da, specifica in care): Pe acest cont doar în 'KGB'.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): -
Ce alte jocuri mai joci?: LOL
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: SoryN, Husk, Prime, Fortress, Fortraw[], Fortificatul, ZES, Zyzz, Osuletz, Beckam(Essence), SEZ, Pici, etc.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10.

Experienta DM [ ()/10]: 10/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: laurrentiu.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: 
Deoarece este un clan serios cu membri foarte serioși, cu simțul umorului cu care poți face o glumă și poți discuta. La care să ceri ajutor în a rezolva ceva sau a face ceva anume. Pentru a demonstra ce pot cu adevărat.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce mi se va cere.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.

Posted

LJ0S2m2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.