Linoo Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Nickname: BranD Serverul pe care joci: green.bugged.ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece este cel mai bine lucrat gamemode, si staff-ul este foarte pregatit Cum ai aflat de bugged.ro?: Am aflat de la prietenul meu Sneaky, eu jucam CS:GO si ma inebunit cu un SA:MP si am zis ca ma apuc si eu, si nu am regretat Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Nu, nu am mai jucat SA:MP In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Vreau sa ma alatur factiunii National Guard sau Paramedic Departament Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 15 ani, locuiesc in Bucureşti. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt clasa a 9-a in Liceul Teoretic Stefan Odobleja Care este serialul tau preferat?: Vocea Romaniei, Ham Talent, Stirile ProTv Ce alte jocuri joci?: CS:GO, dar m-am lasat ca m-am apucat de BuGGed Ai altceva de adaugat?: Vreau sa imi fac multi prieteni! Quote
Recommended Posts