Alexandru Dinca Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Nickname: Drew. Serverul pe care ai jucat?: Blue. De ce ai ales sa te retragi?: Cont furat pot spune. Am pus contul pe acel grup de Samp de pe faceook si am avut oferta de 75 lei paysafecard, bun. Am zis ca facem cu intermediar Maryan Donea, am facut o conferinta tot frumos si la final s-a dovedit ca acel Maryan Donea era fals, m-am uitat pe ambele profile, cel adevarat si cel fals al lui Maryan Donea si erau identice. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Sa primesc contul inapoi. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Voi continua si pe blue, am mai ramas cu 6 conturi. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Cativa ar fi: Alexandru23, KiCK, Lixu, Bidi, NEGATiWE, DANUT, Maryo, Mitza1999 + multi multi alti mafioti. Ai altceva de adaugat?: Succes tuturor ! Si sa il ajute Dumnezeu pe cel ce mi-a furat contul. NU V-A VINDETI CONTURILE ! P.S: Daca il vedeti on nu sunt eu, si v-as ruga sa il injurati si sa nu cumparati ceva de la el sau sa il bagati intr-o factiune, as fii multumit. *Cine are un cont de green, level 3+ si nu are ce face cu el, sa ma caute. Edited December 6, 2015 by Drew. Quote
Razvi25 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Bafta, pacat ca adminii nu se mai ocupa de conturi.. Quote
Alexandru Dinca Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 (edited) Bafta, pacat ca adminii nu se mai ocupa de conturi.. Bafta. Mare pacat si mai ales nu incerca afaceri cu 'Vanzari conturi'. Bafta! Bafta ! Edited December 6, 2015 by Drew. Quote
Daniel Stoiu Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nickname: Drew. Serverul pe care ai jucat?: Blue. De ce ai ales sa te retragi?: Cont furat pot spune. Am pus contul pe acel grup de Samp de pe faceook si am avut oferta de 75 lei paysafecard, bun. Am zis ca facem cu intermediar Maryan Donea, am facut o conferinta tot frumos si la final s-a dovedit ca acel Maryan Donea era fals, m-am uitat pe ambele profile, cel adevarat si cel fals al lui Maryan Donea si erau identice. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Sa primesc contul inapoi. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Voi continua si pe blue, am mai ramas cu 6 conturi. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Cativa ar fi: Alexandru23, KiCK, Lixu, Bidi, NEGATiWE, DANUT, Maryo, Mitza1999 + multi multi alti mafioti. Ai altceva de adaugat?: Succes tuturor ! Si sa il ajute Dumnezeu pe cel ce mi-a furat contul. NU V-A VINDETI CONTURILE ! P.S: Daca il vedeti on nu sunt eu, si v-as ruga sa il injurati si sa nu cumparati ceva de la el sau sa il bagati intr-o factiune, as fii multumit. *Cine are un cont de green, level 3+ si nu are ce face cu el, sa ma caute. Mai bine vindeai bani decât contul sau cel puțin îl dădeai gol. Baftă! Quote
DanielApostol Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 @, daca tu ai ales sa iti vinzi contul sau alte chestii ramai retras ce sa mai, e din vina ta asta si dai vina pe admini. Quote
Alexandru Dinca Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 (edited) Mai bine vindeai bani decât contul sau cel puțin îl dădeai gol. Baftă! Noroc ca nu aveam averea pe el, oricum am scos destui banii reali din contul asta, umblam cu milioane in real-life din SA:MP. Bafta mane ! @DanielApostol, am zis eu ''Admini sunt de vina ?'' Nu cred, asta e, mai gresesc si eu. bafta. Edited December 7, 2015 by Drew. Quote
daniel the god Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Baftă ! Chiar dacă nu am avut ocazia să te cunosc...Dacă ai nevoie de un cont pe green...pm...îi fac imediat level 3. Quote
Alexandru Dinca Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Baftă ! Chiar dacă nu am avut ocazia să te cunosc...Dacă ai nevoie de un cont pe green...pm...îi fac imediat level 3. Bafta si tie. O sa iti dau PM. Quote
gamercs98 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Dovada ca nu trebuie sa vinzi contul pe oricare site. Bafta. Edited December 8, 2015 by BuGs.07 Quote
Alexandru Dinca Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Dovada ca nu trebuie sa vinzi contul pe orice alt site. Bafta. Bafta si tie. Quote
AnaelAndru Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Baftă, p.s acolo numai ţepe îţi iei. Quote
Alexandru Dinca Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Baftă, p.s acolo numai ţepe îţi iei. Bafta ! Quote
Recommended Posts