Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: Drew.

Serverul pe care ai jucat?: Blue. 

De ce ai ales sa te retragi?: Cont furat pot spune. Am pus contul pe acel grup de Samp de pe faceook si am avut oferta de 75 lei paysafecard, bun. Am zis ca facem cu intermediar Maryan Donea, am facut o conferinta tot frumos si la final s-a dovedit ca acel Maryan Donea era fals, m-am uitat pe ambele profile, cel adevarat si cel fals al lui Maryan Donea si erau identice. 

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Sa primesc contul inapoi.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Voi continua si pe blue, am mai ramas cu 6 conturi.

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?:  Cativa ar fi: Alexandru23, KiCK, Lixu, Bidi, NEGATiWE, DANUT, Maryo, Mitza1999 + multi multi alti mafioti.

Ai altceva de adaugat?:  Succes tuturor ! Si sa il ajute Dumnezeu pe cel ce mi-a furat contul. NU V-A VINDETI CONTURILE !

P.S: Daca il vedeti on nu sunt eu, si v-as ruga sa il injurati si sa nu cumparati ceva de la el sau sa il bagati intr-o factiune, as fii multumit.

*Cine are un cont de green, level 3+ si nu are ce face cu el, sa ma caute.

Edited by Drew.
Posted

Nickname: Drew.

Serverul pe care ai jucat?: Blue.

De ce ai ales sa te retragi?: Cont furat pot spune. Am pus contul pe acel grup de Samp de pe faceook si am avut oferta de 75 lei paysafecard, bun. Am zis ca facem cu intermediar Maryan Donea, am facut o conferinta tot frumos si la final s-a dovedit ca acel Maryan Donea era fals, m-am uitat pe ambele profile, cel adevarat si cel fals al lui Maryan Donea si erau identice.

Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Sa primesc contul inapoi.

Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Voi continua si pe blue, am mai ramas cu 6 conturi.

Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Cativa ar fi: Alexandru23, KiCK, Lixu, Bidi, NEGATiWE, DANUT, Maryo, Mitza1999 + multi multi alti mafioti.

Ai altceva de adaugat?: Succes tuturor ! Si sa il ajute Dumnezeu pe cel ce mi-a furat contul. NU V-A VINDETI CONTURILE !

P.S: Daca il vedeti on nu sunt eu, si v-as ruga sa il injurati si sa nu cumparati ceva de la el sau sa il bagati intr-o factiune, as fii multumit.

*Cine are un cont de green, level 3+ si nu are ce face cu el, sa ma caute.

Mai bine vindeai bani decât contul sau cel puțin îl dădeai gol. Baftă!
Posted (edited)

Mai bine vindeai bani decât contul sau cel puțin îl dădeai gol. Baftă!

Noroc ca nu aveam averea pe el, oricum am scos destui banii reali din contul asta, umblam cu milioane in real-life din SA:MP. Bafta mane !

@DanielApostol, am zis eu ''Admini sunt de vina ?'' Nu cred, asta e, mai gresesc si eu. bafta.

Edited by Drew.