xShowMee Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Vlad.Varsta:Am 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Vlad, sunt la profilul de stinte sociale, sunt un om sociabil, cu capul pe umeri, surprind mult si imi place munca in echipa. Locatia(Oras):Botosani. Ce gen de muzica asculti?Manele, rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :deevixNivel :17Nume folosite anterior:Damage., Laurentiu32, xShowMee.Vechime pe server:Aproximativ 3 ani de cand am intrat prima oara pe bugged.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut ban niceodata. Poza cu invitatie:http://imgur.com/520Zuwp Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/deevixAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Ma inteleg bine cu toti m3nii din aim. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in URSS, in Brothers si in [bVb]. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai fost in clanul AIM.Ce alte jocuri mai joci?:Mai joc Counter Strike Global Offensive, Metin2, Dota2.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Take ma frend. Experienta SA-MP [ (9) / 10 ]: Experienta DM [ (9)/10]: CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Skype: vlad.adascalului De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca mi se pare un clan cu playeri de treaba, nu cu copii de 8 ani. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Nu consider ca-l pot ajuta cu ceva mai presus decat ceilalti membri. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.
Luchian Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Edited December 7, 2015 by AIM.Husk //Edit: Adaugata imaginea fara sa trebuiasca sa accesezi link-ul
AIM.xEddy Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Edited December 7, 2015 by AIM.Husk //Edit: Adaugata imaginea fara sa trebuiasca sa accesezi link-ul
AndreW. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Contacteaza un rank 6+ pentru a primi /cinvite
Recommended Posts