Jump to content

[RESPINS] Cerere - Essence, fost rank 6 Ballas 48 de zile actual rank 3 F.B.I

Carstea Edi

Recommended Posts

Posted

Nickname: Essence

Nick-uri anterioare: Wink (primul nume, cand eram la inceput) si [HyperyonnN]

Ce vârsta ai?: Am 14 ani.

Din ce oraș ești?: Sunt din Pitesti.

Poza cu invitația din joc de la un membru (obligatoriu): http://imgur.com/HB9VqKa

Profilul de pe panel (link) : http://greenpanel.bugged.ro/profile/Essence

Ai mai făcut parte din Young Republicans? Daca da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan si tocmai de-aceasta imi doresc foarte mult sa intru.

Ce hobby-uri ai: SA:MP-ul si Handball-ul

De ce vrei să intri în clan: Doresc sa intru in clan deoarece este cel mai respectat clan de pe server, in acest clan exista numai oameni maturi, cu capul pe umeri si care au muncit ca sa ajunga aici. Pe langa asta, imi plac foarte mult activitatile ce se desfasoara in clan, conducerea acestui clan fiind una foarte buna si foarte activa. Un ultim motiv ar fi si ca am foarte multi prieteni in clan.

Posted

1z2qfv8.pngnu indeplinesti noile cerinte minime, ai nevoie de rank 6/7 cu minim 50 de zile si rank 5 cu minim 100 zile pentru a indeplinii cerintele minime, deasemenea poti aplica si daca ai 50 de zile ca si helper/admin.

Posted

nici nu are rost sa dau PRO/CONTRA. Daca stii ca nu indeplinesti conditiile de ce aplici..?

Posted

nici nu are rost sa dau PRO/CONTRA. Daca stii ca nu indeplinesti conditiile de ce aplici..?

1z2qfv8.pngDupa ce ceitesti bine regulamentul si vezi care sunt conditiile minime atunci sa aplici.

Am citit regulamentul, cunosc conditiile minime, dar nu m-am gandit ca o sa tineti cont pentru 2 zile, in fine.

Posted

Am citit regulamentul, cunosc conditiile minime, dar nu m-am gandit ca o sa tineti cont pentru 2 zile, in fine.

Inseamna ca nu stii ce inseamna "minim". Daca era minim 48 days, atunci ai fi avut dreptate

• 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.