Popular Post Shad0w Posted December 7, 2015 Popular Post Posted December 7, 2015 (edited) Datorita unor probleme tehnice, toate platile pentru puncte premium au fost suspendate temporar. Platile prin paysafecard vor reveni dupa ce problemele vor fi rezolvate. Platile vor reveni la inceputul lunii ianuarie. Momentan nu exista nicio modalitate de a cumpara puncte premium. Daca aveti un cod paysafecard, il veti putea folosi dupa ce platile vor reveni. Codurile paysafecard nu expira. Incercati sa nu deschideti tichete legate de data revenirii platilor. Cand voi avea mai multe informatii legate de data de revenire a platilor voi edita topicul. Nu sunt probleme cu comunitatea. Nu se inchide comunitatea. Nu se vinde comunitatea. Nu au fost suspendate platile datorita vreunei nereguli. Totul ramane la fel pe comunitate, doar ca temporar nu pot face plati. Au mai fost probleme cu platile in trecut si s-au rezolvat. Se vor rezolva si de data aceasta. > Cand vor reveni platile? In cateva zile. > Vor fi adaugate si alte metode de plata? Nu. Platile se vor putea face doar prin paysafecard. Edited May 31, 2016 by Shad0w update iunie 2016 21
RamsesOfficial Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Dude, am doar 17pp, imi mai trebuia 3...si vroiam sa bag...
rizo00 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Poate vor reveni cu un bonus. Gen cumperi pp de 25 lei si primesti dublu
Juhuy.Emanuel. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Poate baga bonus cumperi puncte de 25 lei si iti da de 50 lei 2
AndreiNigher Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) se mai intampla..., adios oferte de Craciun cu puncte premium. // edit: dc fix la voi nu merg si la steam merg...? Edited December 7, 2015 by Official SCARRED. 1
Radu Luican Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ehh.. Shad0w si-a luat casa si masina ..A zis si el ajunge gata :))
RYANjke Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Probabil se va adauga la giftbox mai multe puncte premium atat timp cat nu merg platile. Si probabil se va adauga si giftbox de sarbatori.
Bii Andreea Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Serios mă? Vroiam şi eu sloturi la clan, azi am luat paysafe, pff. :)))
Adriian. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Clar, acuma mi-am luat paysafe sa deblochez contu..
TroJaNu4U Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 se mai intampla..., adios oferte de Craciun cu puncte premium. claros
SLAMjr Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Si de craciun era frumos :( Lasa ca de craciun o sa fie giftbox )) ON: Asta e, se mai intampla, poate acum majoritatea o sa-si bage in steam ))
TucsoN Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Se intampla iar, sa se gaseasca unul si altu sa spuna ca ii sta paysafe-ul de 200 lei pe masa.
Roubinian SW S4F C4B Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Naşpa, chiar vroiam să mă îmbogăţesc.. €€€€€€€€€€€€€WALOARE
IulyIDS... Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Frate pentru prima data am facut si eu Paysafe sa bag si na nu merge :)). Vroiam sa imi fac clan.
F1oryN Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Cum spunea si scared aici http://forum.bugged.ro/topic/173573-suspendare-temporara-a-platilor/?p=2095807si chiar daca se vor baga pp la giftbox, tot degeaba, eu unul nu am castigat niciodata pp la giftbox.....
MoseQar Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Lasa ca de craciun o sa fie giftbox )) ON: Asta e, se mai intampla, poate acum majoritatea o sa-si bage in steam )) Acum am bagat 5E in steam =)) iteme tf2 , ca , vroiam sa imi cumpar PP de paysafe-u ala
BYTA12 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Datorita unor probleme tehnice, toate platile pentru puncte premium au fost suspendate temporar. Platile prin paysafecard vor reveni dupa ce problemele vor fi rezolvate. Platile vor reveni la inceputul lunii ianuarie. Momentan nu exista nicio modalitate de a cumpara puncte premium. Daca aveti un cod paysafecard, il veti putea folosi dupa ce platile vor reveni. Codurile paysafecard nu expira. Incercati sa nu deschideti tichete legate de data revenirii platilor. Cand voi avea mai multe informatii legate de data de revenire a platilor voi edita topicul. Nu sunt probleme cu comunitatea. Nu se inchide comunitatea. Nu se vinde comunitatea. Nu au fost suspendate platile datorita vreunei nereguli. Totul ramane la fel pe comunitate, doar ca temporar nu pot face plati. Au mai fost probleme cu platile in trecut si s-au rezolvat. Se vor rezolva si de data aceasta. > Cand vor reveni platile? La inceputul lunii ianuarie. > Vor fi adaugate si alte metode de plata? Nu. Platile se vor putea face doar prin paysafecard. De ce la voi nu merge si pe alte comunitati merge nu dau nume sau pe steam ei nu folosesc tot paysafecard? Astea tu le opresti nu ei. Sau poti sa ne dai o poza cand ti-au trimis email sau ceva ca sunt ceva probleme..
Recommended Posts