Osuletz Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nume si prenume: Alexandru Numele din joc: TezeuBOMBARDIERU Varsta reala: 14 ani. Level: 7 fac 8. Link Profil Panel: http://greenpanel.bugged.ro/profile/TezeuBOMBARDIERU Autodescriere(~20 cuvinte): Salut, mă numesc Alexandru, am vârsta de 14 ani şi sunt din Bucureşti. Sunt o fire calmă, serioasă, prietenoasă. Îmi place să colaborez în echipă. Mă puteţi vedea în game cum sunt eu. Locatia(Oras/Judet): Oraş. Ce gen de muzica asculti?: Manele. De ce vrei sa intri in Yakuza Family?: Fiindcă este un clan destul de fain, membri prietenoşi şi de treabă şi lider-ul este ok, Vechime pe serverul green.bugged.ro: De când s-a deschis (cu mici pauze) Ai luat ban vreodata(precizeaza motivul): 3/3 warn. Ai avut vreo altercatie cu un membru Yakuza Family?: Nu. Experienta SA:MP [ 0 / 5 ] : 5/5. Experienta DM [ 0 / 5 ] : 5/5 Esti in factiune?(obligatoriu trebuie factiune / daca ai lv 10+ poti intra fara factiune): Los Aztecas Contact: Numai dacă este nevoie. Quote
Recommended Posts