fabian98 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:FabianVarsta:17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Fabian, sunt un baiat descurcaret cu capul pe umeri, imi place sa imi fac prieteni si sa ajut persoanele cu tot ce pot. In timpul liber ies afara cu prietenii si joc SA-MP. Locatia(Oras):Timisoara. Ce gen de muzica asculti?Dubstep, hip-hop, manele. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :GoodLuckNivel :25Nume folosite anterior:fabian98Vechime pe server:7 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut nicodata ban. Poza cu invitatie:http://imgur.com/xa87dEa Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/GoodLuckAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost [uRSS], . Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Da, am mai fost in acest clan. Am iesit deoarece am vrut sa intru in Young Republicans.Ce alte jocuri mai joci?:CS:GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Ma inteleg bine cu Husk, Fortress. Experienta SA-MP [ (9) / 10 ]: Experienta DM [ (9)/10]: CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:GoodLuckDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan cu membrii de treaba si un clan foarte renumit pe acest server. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Nu cred ca il pot ajuta mai bine decat ceilalalti membrii. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Desigur.
AIM.xEddy Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Edited December 7, 2015 by AIM.Husk //edit: Adaugata imaginea fara sa trebuiasca sa accesezi link-ul
AndreW. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Cand ti-am acordat sansa sa intrii fara aplicatie pentru ca ai mai fost in clan nu ai vrut. Oricum
JeezADV Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Edited December 7, 2015 by AIM.Husk //edit: Adaugata imaginea fara sa trebuiasca sa dai edit
LuciQue Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Cand ti-am acordat sansa sa intrii fara aplicatie pentru ca ai mai fost in clan nu ai vrut. Oricum
Recommended Posts