Razvyc Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nickname: Razvyc Serverul pe care joci: Blue/Green momentan nu sunt sigur pe care sa ma (re)apuc. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Dupa ce am renuntat la functia de admin am decis sa iau un ban sa pot renunta la acest joc, clar a fost o greseala pe care mi-am asumat-o, iar acum mi-a revenit iar cheful de samp si am decis sa o iau de la capat. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Admin. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Este cea mai organizata comunitate si cea mai complexa din toate punctele de vedere. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am jucat pe alte servere. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Chiar nu stiu, dar ce e sigur este ca voi lua totul de la inceput. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu prea stiu, dar factiunea mea preferata e Fbi. Cati ani ai si unde locuiesti?: 17 ani si locuiesc in Cluj. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Clasa a 11-a. Ce alte jocuri joci?: Cs:Go. Ai altceva de adaugat?: Contul Razvyc e spart de iwanted/ ester care a mai reusit sa ia un ban pe cont, spun asta pentru ca am dovezi ca el mi-a spart contul. In alta ordine de idei imi salut toti prietenii si spor la joc ! Quote
Zaithev Bugged Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nickname: Razvyc Serverul pe care joci: Blue/Green momentan nu sunt sigur pe care sa ma (re)apuc. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Dupa ce am renuntat la functia de admin am decis sa iau un ban sa pot renunta la acest joc, clar a fost o greseala pe care mi-am asumat-o, iar acum mi-a revenit iar cheful de samp si am decis sa o iau de la capat. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Admin. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Este cea mai organizata comunitate si cea mai complexa din toate punctele de vedere. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am jucat pe alte servere. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Chiar nu stiu, dar ce e sigur este ca voi lua totul de la inceput. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu prea stiu, dar factiunea mea preferata e Fbi. Cati ani ai si unde locuiesti?: 17 ani si locuiesc in Cluj. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Clasa a 11-a. Ce alte jocuri joci?: Cs:Go. Ai altceva de adaugat?: Contul Razvyc e spart de iwanted/ ester care a mai reusit sa ia un ban pe cont, spun asta pentru ca am dovezi ca el mi-a spart contul. In alta ordine de idei imi salut toti prietenii si spor la joc ! Go green mdfk Quote
GeorgianX Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nickname: Razvyc Serverul pe care joci: Blue/Green momentan nu sunt sigur pe care sa ma (re)apuc. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Dupa ce am renuntat la functia de admin am decis sa iau un ban sa pot renunta la acest joc, clar a fost o greseala pe care mi-am asumat-o, iar acum mi-a revenit iar cheful de samp si am decis sa o iau de la capat. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Admin. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Este cea mai organizata comunitate si cea mai complexa din toate punctele de vedere. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am jucat pe alte servere. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Chiar nu stiu, dar ce e sigur este ca voi lua totul de la inceput. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu prea stiu, dar factiunea mea preferata e Fbi. Cati ani ai si unde locuiesti?: 17 ani si locuiesc in Cluj. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Clasa a 11-a. Ce alte jocuri joci?: Cs:Go. Ai altceva de adaugat?: Contul Razvyc e spart de iwanted/ ester care a mai reusit sa ia un ban pe cont, spun asta pentru ca am dovezi ca el mi-a spart contul. In alta ordine de idei imi salut toti prietenii si spor la joc ! Welcome back frate, hai pe blue. Quote
Razvyc Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Wb, hai pe blue ! Voi veni daca imi recuperez contu daca nu o sa iti dau un pm fratelo :* Quote
Odin. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) WB. Hai green. Â Primul meu event castigat pe green:)) Edited December 7, 2015 by Odin. Quote
Razvyc Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 WB. Hai green. Â Primul meu event castigat pe green:)) Incerc sa ma decid :))On: te mai tin minte ;) Quote
DanielApostol Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 @@Razvyc,  hai pe blue @@Razvyc,  hai pe blue Quote
Razvyc Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Bn ai revin! ;) wb. Â Ty tunisianulee :p Quote
Razvyc Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Blue 3> Trimite-mi mesaj pe wapp Luneta Quote
Morpheus. Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Hai pe blue.. Stiam ca nu esti tu pe cont ;) Ne-am certat noi atunci dar nu uit cine m-a la.inceput atunci.. Wb frate! Ps is Morpheus am luat ban pe contul mare.. =)) Edited December 7, 2015 by Claudiuu. Quote
Recommended Posts