Jump to content

[Acceptat] Aplicatie Phalanx - .DANiEL.

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume pe server: .DANiEL.

Level: 23.

Ore jucate pe server: 583 ore jucate.

Vechime pe server: Cam 2 ani, am avut si alt cont, 

1. Click

Tin sa precizez ca acest cont mi-a fost furat, imediat dupa demisia din School Instructors SF.

Cea mai mare realizare pe bugged: Rank 6 School Instructors SF (Danny_Smk).

Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Poate la levele mici, pentru 3/3 warnuri, eram mai nebunatic si imi placea sa fac c-bug.

Linkul profilului de pe panel: 

1. Click

Poza cu invitatia: http://imgur.com/6FKc5CK

Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: BARBOSSUL.98, Stroke, Don.Vito, xRazvii, Tudord11, Alan, KickMee, Raresz, etc.

Planuri de viitor pe server: Sa fac cat mai multe zile posibile in Taxi LV, apoi sa intru intr-un departament de politie.

Prenume: Daniel.

Varsta reala: 15 ani.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Salut! Ma numesc Daniel, am varsta de 15 ani si sunt din orasul Bucuresti.

Pot sa spun ca sunt un baiat simplu, calm si care se integreaza foarte usor. Imi place foarte mult caterinca, sa ma distrez si sa imi fac cati mai multi prieteni. Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana, careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra intr-o echipa, stiu sa apreciez o gluma buna.

Planuri de viitor: Nu prea am mari planuri, decat sa iau bacul si permisul de conducere, bineinteles sa am si un job.

Edited by .DANiEL. a.k.a Danny_SMK
Posted

O sati acord un pro cu conditia ca pe viitor sa nu mai vb in nestiinta de cauza si nu mai actiona fara dovezi concrete. Incearca in unele momente cand nu ai dreptate sa nu mai fi cu gura mare ca tot tu ai de pierdut.

MPiNkPd.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.