Dani Silaghi Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Sistem de rank up » rank 1 - se primeste automat cand intrati intr-o factiune. » rank 2 - se poate primi doar dupa minim o saptamana de la intrarea in factiune. » rank 3 - se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 2. » rank 4 - se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 3. » rank 5 - se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 4. Cine considera ca merita rank up poate face o cerere dupa modelul urmator: Nickname: Rank actual: Eşti trecut în evidenţa rapoartelor cu 'raport complet'?: Faction Warns: Cate zile ai in factiune?: Data exactă în care ai luat rank-up ultima dată (ex: 2017-03-10, 10:30): Model de postare pentru clear faction warns (rank 5+): Nickname: Rank actual: Ai avut raport complet?: Cate zile ai in factiune?: Cate Faction Warns ai?: Cand ai luat ultima data FW?: Informatii - Liderul factiunii NU este obligat sa dea rank-up cand doriti voi. Doar daca meritati primiti rank-up. - Daca faceti mai multe cereri pentru rank-up vor fi anulate si ramaneti cu acelasi rank. - Daca cineva minte si spune in model ca nu are FWs, sau are mai multe zile, sau ca are raport complet si defapt nu are, nu va primi rank-up pentru cat timp considera liderul. - Orice cerere de rank-up făcuta (in-game/ PM forum/ orice alt mod de a contacta liderul) inafara de topicul acesta este sanctionata cu adaugarea a inca 14 zile pentru a avansa la urmatorul nivel, spre exemplu: un rank 1 cu 7 zile va fi promovat la urmatorul rank (daca nu incalca regulamentul) la 21 de zile. - Puteti face cerere doar daca ati avut raport complet si indepliniti numarul necesar de zile. - Inainte sa faceti cererea, asigurati-va ca aveti toate criteriile indeplinite.
raducu1205 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nickname: raducu1205 Rank actual: Rank 1 Ai avut raport complet?: Sunt membru nou , dar am avut raport complet. Faction Warns: Nu am. Cate zile ai in factiune?: Astazi fac 7 zile de cand sunt in factiune. Cand ai luat ultima data rank-up? Sunt membru nou.
Dani Silaghi Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Nickname: raducu1205 Rank actual: Rank 1 Ai avut raport complet?: Sunt membru nou , dar am avut raport complet. Faction Warns: Nu am. Cate zile ai in factiune?: Astazi fac 7 zile de cand sunt in factiune. Cand ai luat ultima data rank-up? Sunt membru nou. Cerere de Rank-UP respinsa, nu ai 7 zile in factiune. Vei putea face alta cerere peste 3 zile.
CataXD Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nickname:Janus Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Da. Faction Warns:0/3 Cate zile ai in factiune?:7 Cand ai luat ultima data rank-up?Never.
Dani Silaghi Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Nickname:Janus Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Da. Faction Warns:0/3 Cate zile ai in factiune?:7 Cand ai luat ultima data rank-up?Never. Cerere acceptata.
Cristi Crs Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Nickname:sALoniK Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Da Faction Warns:0/3 Cate zile ai in factiune?:7 Cand ai luat ultima data rank-up?:Never.
Lexi Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Nickname: Lexi Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Da. 130/130 Faction Warns:0 Cate zile ai in factiune?:7 Cand ai luat ultima data rank-up?: N-am luat.
Pipe09 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Nickname: Cilinsky Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Desigur (131/130). Faction Warns: 0/3. Cate zile ai in factiune?:7 zile, bineinteles. Cand ai luat ultima data rank-up?: Cand am intrat in factiune.
Dani Silaghi Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Nickname:sALoniK Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Da Faction Warns:0/3 Cate zile ai in factiune?:7 Cand ai luat ultima data rank-up?:Never. Nickname: Lexi Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Da. 130/130 Faction Warns:0 Cate zile ai in factiune?:7 Cand ai luat ultima data rank-up?: N-am luat. Nickname: Cilinsky Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Desigur (131/130). Faction Warns: 0/3. Cate zile ai in factiune?:7 zile, bineinteles. Cand ai luat ultima data rank-up?: Cand am intrat in factiune. Cereri de rank-up acceptate. Cand intrati in joc, luati rank-up.
SfinXuL Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nickname:Liviut78 Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Da Faction Warns:0/3 Cate zile ai in factiune?:8 Cand ai luat ultima data rank-up?:-
Dani Silaghi Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Nickname:Liviut78 Rank actual:1 Ai avut raport complet?:Da Faction Warns:0/3 Cate zile ai in factiune?:8 Cand ai luat ultima data rank-up?:- Cerere de rank-up respinsa. Esti membru nou, nu ai facut raport saptamana trecuta.
.Gabriell Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nickname:ANDO. Rank actual: Am rank 1. Ai avut raport complet?: Am 140/130. Faction Warns: 0/3. Cate zile ai in factiune?:7 zile. Cand ai luat ultima data rank-up? Nu am luat.
Davyd Robert Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nickname: KiNO Rank actual: 2. Ai avut raport complet?: Da, si acum il am. Faction Warns: 0/3. Cate zile ai in factiune?: 21 de zile. Cand ai luat ultima data rank-up? Acum 14 zile.
Dani Silaghi Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Nickname:ANDO. Rank actual: Am rank 1. Ai avut raport complet?: Am 140/130. Faction Warns: 0/3. Cate zile ai in factiune?:7 zile. Cand ai luat ultima data rank-up? Nu am luat. Esti membru nou, nu ai facut raport saptamana trecuta. . Ai postat aiurea, primesti o amenda in valoare de $3.000.000. Nickname: KiNO Rank actual: 2. Ai avut raport complet?: Da, si acum il am. Faction Warns: 0/3. Cate zile ai in factiune?: 21 de zile. Cand ai luat ultima data rank-up? Acum 14 zile. Cerere de rank-up acceptata.
DragosDrg. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname: DragosDrg. Rank actual: Detin rank 2. Ai avut raport complet?: Da, toate rapoartele, si cel de acum. Faction Warns: 1 1/1 cu taximetrist, imi pare rau pentru fapta facuta. Cate zile ai in factiune?: 21 de zile. Cand ai luat ultima data rank-up? Acum 13 zile .
Dani Silaghi Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Nickname: DragosDrg. Rank actual: Detin rank 2. Ai avut raport complet?: Da, toate rapoartele, si cel de acum. Faction Warns: 1 1/1 cu taximetrist, imi pare rau pentru fapta facuta. Cate zile ai in factiune?: 21 de zile. Cand ai luat ultima data rank-up? Acum 13 zile . Ai postat aiurea, nu ai zilele necesare pentru rank up. Primesti o amenda in valoare de 3.000.000$.
Bogdan Mnd Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname: Kassowitz Rank actual: 2 Ai avut raport complet?:Da, 120 de heal-uri Faction Warns: N-am asa ceva Cate zile ai in factiune?: 21 de zile Cand ai luat ultima data rank-up? Acum 2 saptamani, rank 2
Dani Silaghi Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Nickname: Kassowitz Rank actual: 2 Ai avut raport complet?:Da, 120 de heal-uri Faction Warns: N-am asa ceva Cate zile ai in factiune?: 21 de zile Cand ai luat ultima data rank-up? Acum 2 saptamani, rank 2 Cerere de rank-up acceptata.
iCata Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname: Tarr . Rank actual: 2. Ai avut raport complet?: Desigur. Faction Warns: 0/3. Cate zile ai in factiune?: 21. Cand ai luat ultima data rank-up?: In urma cu 14 zile.
Mist3rKilleR Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname:KInn0n Rank actual:2 Ai avut raport complet?:Da. Faction Warns:0/3 Cate zile ai in factiune?:21 days. Cand ai luat ultima data rank-up?Acum 2 saptamani.
EndekAdv Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname: Gabelu Rank actual: 2 Ai avut raport complet?: Sigur ca da . Faction Warns: 0/3 Cate zile ai in factiune?: 21 de zile . Cand ai luat ultima data rank-up? Acum 2 saptamani , cand aveam 7 zile in factiune.
BAHAOS Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname: RazvaN. Rank actual: 2 Ai avut raport complet?: Da. Faction Warns: Nu am. (0/3) Cate zile ai in factiune?: 21 Cand ai luat ultima data rank-up?: Acum 14 zile.
DraKee Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname: DraKee Rank actual: 2. Ai avut raport complet?:Da, si am. Faction Warns:0/3. Cate zile ai in factiune?:21 de zile. Cand ai luat ultima data rank-up?: Acum 14 zile.
Helios Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname: Helios[] Rank actual: 2. Ai avut raport complet?: da. Faction Warns: 0/3 Cate zile ai in factiune?: 21. Cand ai luat ultima data rank-up? Pe data de 2015-11-28.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.