Deebo Bimmer Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Nickname: SQLi sau Expandable Serverul pe care joci: Pe serverul blue joc. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Aici joaca toti prietenii mei si normal ca aici joc si eu. Cum ai aflat de bugged.ro?: De la un var cu nume de caine anume, Sambernan. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: N-am jucat pe alte servere. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Sunt in Ballas la fratele Pasha, pup. Cati ani ai si unde locuiesti?: 17 ani, Bucharest City, cartier Chitila. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Cls 10-a am ramas repetent, glumesc, nu-mi place scoala, lipsesc, etc. Am mers de la 8 ani la scoala. Care este serialul tau preferat?: My Wife and Kids, misto serial cu Terry Crews. Ce alte jocuri joci?: Grand Theft Auto 5, Counter Strike Global Offensive, Fifa 07 ca alea noi sunt naspa.(Cel putin mie nu-mi plac, adica sunt misto dar pe un smart lv de 120" e altceva sa joci seriile noi) Ai altceva de adaugat?: Pai ce sa zic, nu-s nou pe server, joc din 2014, mai precis din septembrie, am frecventat pe multe conturi, gen multi imi zic sambernan(ala e varamiu, nu am nicio treaba cu nickname-ul lui, dar m-am obisnuit sa mi se zica asa), unii imi zic cosme ca am contul lui(i-am schimbat tarziu nickname-ul), etc. Ce sa zic, salutarile mele tuturor si nimic nu e personal in world wide web. Edited December 7, 2015 by Expandable.SQLi Quote
theWeeknd Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Salut playere cel nou, dar vechi in acelasi timp. Quote
Deebo Bimmer Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Salut playere cel nou, dar vechi in acelasi timp. Lmao =))) Salut! Quote
daniel the god Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Welcome back ! :D Şi multă baftă ! Quote
Deebo Bimmer Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Welcome back ! :D Şi multă baftă ! Merci, merci la fel :) Quote
DanielApostol Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Welcome back ! :D Şi multă baftă ! Quote
Recommended Posts