.Oliver Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Nickname: Cocaine Serverul pe care joci: Nu stiu inca. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: M-am plictisit. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Mai multe, nu prea mai stiu. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Sa ma joc 2 zile si sa iau ban. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Da. D'aia. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Lider mafie. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In mafie pentru ca dau bines. Cati ani ai si unde locuiesti?: AM 18 ani si stau in Galati. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt in clasa a 12-a. Ce alte jocuri joci?: Nimic. Ai altceva de adaugat?: Salw7 la fani. P.S: Mi-au suspendat permanent contu de forum cel vechi nepotii. Edited December 7, 2015 by CocaineBOMBARDIERU Quote
Between98 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 POWER, zi-mi serveru și hai să dăm un măcel cred că mă apuc și eu. Quote
.Oliver Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 POWER, zi-mi serveru și hai să dăm un măcel cred că mă apuc și eu. Ei rivala. Quote
.Flawless Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Welcome back. ce-ai mă ? Tu ştii că n-ai mai intrat deloc pe bugged? ia hai pe green că te bat. Quote
.Oliver Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Welcome back. ce-ai mă ? Tu ştii că n-ai mai intrat deloc pe bugged? ia hai pe green că te bat. Mz. Quote
DanielApostol Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 @, si eu joc pe rivala, nick-ul e acelasi, ne auzim in game Quote
Paliciuc Nadia Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nickname: Cocaine Serverul pe care joci: Nu stiu inca. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: M-am plictisit. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Mai multe, nu prea mai stiu. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Sa ma joc 2 zile si sa iau ban. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Da. D'aia. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Lider mafie. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In mafie pentru ca dau bines. Cati ani ai si unde locuiesti?: AM 18 ani si stau in Galati. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt in clasa a 12-a. Ce alte jocuri joci?: Nimic. Ai altceva de adaugat?: Salw7 la fani. P.S: Mi-au suspendat permanent contu de forum cel vechi nepotii. Tu dai bine ma? =))) Quote
Recommended Posts