pH_ReNaMe_Lr Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Salut, am o problema. Cand ma joc sa;mp, dupa un timp, mi se blocheaza jocul iar apoi se da restart la pc... de ce?
RYANjke Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Probabil de procesor asa am vazut si eu problema, daca ai pasta termoconductoare pune-o pe procesor. Daca nu te pricepi iti recomand sa te duci la un service.
pH_ReNaMe_Lr Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Nush, ai pc din lemne. Pc din lemne, si cand intru in cs;go am 100fp +, mai bine nu te baga. Probabil de procesor asa am vazut si eu problema, daca ai pasta termoconductoare pune-o pe procesor. Daca nu te pricepi iti recomand sa te duci la un service. Nu am pasta termoconducatoare, dar o sa-mi cumpar o placa, cred ca AMD, crezi ca mar ajuta?
RYANjke Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Pc din lemne, si cand intru in cs;go am 100fp +, mai bine nu te baga. Nu am pasta termoconducatoare, dar o sa-mi cumpar o placa, cred ca AMD, crezi ca mar ajuta? Nu stiu, dar iti recomand sa postezi aceasta problema la Probleme Samp, sau cum se chema categoria.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.