Jump to content

[Acceptat] Aplicatie [A] - sLowN - Rank 3 Taxi Los Santos

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: sLowN

Level: Am level 25.

Ore jucate: Am 534 de ore.

Poza cu invitatia:  http://imgur.com/Rz3L4Yn

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug...o/profile/sLowN

Sanctiuni: Am avut pana acum doar un warn care a fost luat pentru /q la somatii, dar si o data sau de doua ori jail dat de admin cand aveam level mai mic.

Cateva realizari pe server/ forum: Pana acum, zic eu, cea mai mare realizare a mea a fost rank 5 in News Reporters. In momentul de fata, pot spune ca intrarea in Taxi.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc Counter-Strike 1.6, Fifa 14, dar acord mai mult timp SA:MP-ului.

De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in clan deoarece aici ai cu cine discuta, majoritatea membrilor pe care-i cunosc sunt cu capul pe umeri, maturi, in acest clan nu se intra pe pile si este un clan foarte serios.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai facut parte din PHX. si am avut rank 5, am mai fost in [bVb] si in alte clanuri mai putin cunoscute.

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte din [A]lliance.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Razzvan, Satir, .Chips, L.S.D, Shadey, Adriano27, Mozart, Lauu, SmokeWay, Rich.

Planuri de viitor pe server?: Pe viitor as vrea sa fac rank 5 in cat mai multe factiuni, sa-mi fac cat mai multi prieteni, sa fac o avere cat de cat considerabila, iar restul ramane de vazut.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Ma numesc Alexandru.

Varsta reala: 16 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat simplu, cu cei 7 ani de acasa, sunt serios, tin la gluma, respect pe cei din jurul meu in special pe cei superiori.

Ce gen de muzica asculti?: Ascult aproape orice fel de muzica, inafara de rock si populara.

Ce hobbyuri ai?: Imi place sa stau la calculator, sa ies cu prietenii si sa facem caterinca, dar nu in ultimul rand, iubesc fotbalul.

Edited by sLoWN
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.