Redds Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Salut, v-as sugera sa setati ca toate subforumurile sa se aseze pe 3 coloane. Ar fi mult mai placut ca aspect dar si mult mai "estetic". O exemplificare ar fi aceasta (reclama cenzurata) -> http://i.imgur.com/nNDmiQq.png
RazZz. Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ar ocupa mult loc si ai putea da in jos mult prea mult, mi se pare mai ok cum e acum.
Blaskowski Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Alea sunt comunitati din cate vad eu, care gazduiesc servere ... acesta e forum cu propiul server. Bugged nu gazduieste nimic si nu are rost sa fie atatea hook-uri instalate. Ar ocupa mult loc si ai putea da in jos mult prea mult, mi se pare mai ok cum e acum. Din contra, nu ocupa loc, pentru comunitati mari ... ma rog, ca cea din poza, este mult mai ok asa pe 3 coloane pentru a nu ocupa atata spatiu din comunitate, dar asta e forum si nu are nevoie. 1
.Teo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 A fost o incercare la rearanjare facuta cu clanurile si nu a fost o idee buna, ocupa mult spatiu si au fost adaugate intr-un forum.
Recommended Posts