George BlueSkilz BLue Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nume: GeorgeVarsta: 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat ca oricare glumet cu simtul umorului si prietenos! Locatia(Oras): Braila! Ce gen de muzica asculti? : Tot ce-mi place! STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer: Nick : ZEXENivel : 27Nume folosite anterior: SkizooVechime pe server: 4 luni!Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da motiv cheats :D. Poza cu invitatie: http://imgur.com/hyCnw6G Link cu faction history: Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da in clanul dll. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da am primit Wipe se apoi n-am mai aplicat o vreme.Ce alte jocuri mai joci?: Cs 1.6, Gta5.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nui pot enumera! Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skizoo.skizooDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai smecher clan e mai legenda decat [R] Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce pot! Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
blaNku Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 - Nu ai link catre User Panel + ca nu imi plac codatii.
LuciQue Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 - Nu ai link catre User Panel + ca nu imi plac codatii.
Recommended Posts