Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Hippo
Varsta: 14
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Crisan Eduard, am 14 ani si sunt din judetul Cluj. Sunt un tip cu care poti socializa, am cei 7 ani de acasa, imi place foarte mult sa ies cu prietenii, dar sa ma si joc pe PC. Imi place sa-mi vad de treaba, nu ma amestec nu treburile altora, dar nici eu sa nu se amestece in treburile mele. Imi place sa ajut cand pot si cu ce pot, cand ma incurc cer ajutor, invat din greselile mele, dar si din greselile altora. Nu-mi plac lingusitorii si persoanele care cred ca au totul dar nu au nimic.

Locatia(Oras): Județ Cluj-Napoca, localitatea Turda

Ce gen de muzica asculti? MANELE și trap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Hippo
Nivel : 27
Nume folosite anterior: Hippo ( Singurul nume de pe green )
Vechime pe server: De când s-a deschis @GREEN, dar am jucat și pe blue.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da. Am avut 3 zile pt cbug și 90 de zile Cheats (tw) dar am luat unban ( banat pt setup.exe )

Poza cu invitatie: http://postimg.org/image/p5qjxwj93/Aș fi pus-o pe imgur dar nu îmi merge.

Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/Hipposelectați ,,Faction History"
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Am avut cu INF3C7, dar acum mi-e ca un frate.

Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): [RW], [AIM], leader BAWS.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da. Am fost dat afară de către WATT fără motiv. I-a zis INF3C7 să mă dea, cu totul că nu am făcut nimic, dar după m-am împăcat cu INF3C7
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, Garry's Mod.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:  Fratele SIX.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10

Experienta DM [ ()/10]: 10 lol dati-mi un m4 si incercati sa reparati masina

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:  Nu vreau flood. PM me și vă dau skype.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Toți membrii sunt respectuoși și de gașcă. E un clan dorit, am zis să încerc si eu.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Doar prin prezența mea. În caz că o să fim chemați la ceva activități, ok. Cu ce pot ajuta, ajut.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, cu mare plăcere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.