pH_ReNaMe_Lr Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Salut, am o problema. Cand ma joc sa;mp, dupa un timp, mi se blocheaza jocul iar apoi se da restart la pc... de ce? In alte jocuri imi merge bine.. fara sa se dea restart sau sa se blocheze. Edited December 8, 2015 by pH_ReNaMe_Lr Quote
coss.xo Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Asta este din cauza pc-ul tau, poate fii temperatura, poate fii multe, asa am patit si eu, si a mers dupa ce l-am curatat :) Quote
Bykent Gaming Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Asta este din cauza pc-ul tau, poate fii temperatura, poate fii multe, asa am patit si eu, si a mers dupa ce l-am curatat :) Quote
Victini Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Curata-l de praf, poate ai ceva vizuina acolo. Quote
coss.xo Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 De asta mii se inchidea si mie pc-ul, avea prea mult praf, scame, si s-au adunat in timp, si cand ma jucam termperatura urca peste limita, din cauza ca, ventilatorul numai face fata sa raceasca calculatorul, si se supra incalzea, si poc off. Quote
Recommended Posts