SnaKeZ official 2k15 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nickname: SnaKeZ Level: 43. Ore jucate: 1380. Poza cu invitatia: http://postimg.org/image/fugho1c1z/ Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/SnaKeZ Sanctiuni: Nu am niciun warn, 0/3. Cateva realizari pe server/ forum: Realizaile mele pe server sunt prieteni, averea, factiunile pe care le am in fh, cat pe forum, obtinerea a 1200 de profile views. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA:MP. De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca acest clan este unit, are membri foarte de treaba, ce stie sa se respecte intre ei, si mi-ar place foarte mult sa intru in clanul [A]lliance, imi doresc de foarte mult timp. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, Phx, [Y], 007, Legend, [w], etc. Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am facut, dar imi doresc sa intru si voi petrece foarte mult timp alături de voi. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Satir, Daeso, nila, xDown, rbrt, gbz, mackenzi, godze, SDK. Planuri de viitor pe server? Functia de helper. Informatii legate de viata reala: Prenume: Marian. Varsta reala: 17 ani. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Danut, sunt din Galați si am 17 ani. Sunt un baiat glumet, imi place sa-mi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni. Sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent si silitor. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal, sa ma plimb sau sa ma joc la PC.Mai important este ca am darul de la Dumnezeu de a ma intelege bine cu toata lumea, si as vrea sa ma inteleg bine cu voi daca am sansa sa ma alatur factiunii. De aici rezulta ca sunt prietenos, sociabil, glumet si de treaba. Imi plac oamenii onesti, nu cei care mint neincetat. Imi place treaba bine facuta, nu cea facuta din plictiseala. Imi place foarte mult sa ajut la nevoie deoarece si eu voi fi ajutat, ba chiar mai mult. Ce gen de muzica asculti? Ascult toate genurile de muzica ce sunt frumoase. Ce hobbyuri ai? Fotball, plimbarile.
Recommended Posts