Dniel Gergely Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Problema mea a aparut acum o luna si ceva, am un laptop HP compaq cu procesor AMD E-300 APU de 1.8GHz. ( Adica am avut ) dupa ce am instalat windows de 3 sau 4 ori ( Nu mai stiu exact ) Am doar 1.3GHz, habar nu am de ce mi-a cazut de la 1.8GHz la doar 1.3GHz. Ma poate ajuta cineva ? Sau sa-mi dea un raspuns macar. Quote
DANjR Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Poate avea un overclock, din fabrică, care se dezactiva la un moment dat... Altă explicatie nu găsesc. Quote
Jaws Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Poate avea un overclock, din fabrică, care se dezactiva la un moment dat... Altă explicatie nu găsesc. Quote
Dniel Gergely Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Poate avea un overclock, din fabrică, care se dezactiva la un moment dat... Altă explicatie nu găsesc. M-am uitat pe net la tutoriale la overlock, eu cand merg in AMD control center nu imi apare la performations CPu overlock sau cum scrie, asta cum o rezolv ? Quote
DANjR Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 M-am uitat pe net la tutoriale la overlock, eu cand merg in AMD control center nu imi apare la performations CPu overlock sau cum scrie, asta cum o rezolv ? Asta nu mai stiu... Quote
CodeRed. Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Nu are cum sa iti scada. Probabil nu arata la AMD center overlock, dar nu are cm sa iti scada. Quote
Freaky Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+E-300+APU Frecvenţa de bază a procesorului tău e de 1.3Ghz, a fost overclock-at din fabrică. Edited December 9, 2015 by Freaky Quote
.kEO Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Bun si cum pun alt overlock ? M-am uitat pe net, dar mie nu imi apare in AMD accea comanda/functie cu care sa schimb overlock. Quote
Recommended Posts