EndekAdv Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Nume pe server: Gabelu Level: Am nivelul 17 Ore jucate pe server: Am 334 ore jucate pe acest cont . Vechime pe server: Pe acest cont joc din luna Mai dar SA-MP joc de mai mult timp . Cea mai mare realizare pe bugged: Cred că Rank 3 Paramedic . în rest nu prea am avut mari realizări . Ai avut vreodată ban? (Dacă da, specifică și motivele): Nu am avut ban . Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Gabelu Poză cu invitația: http://postimg.org/image/uemet91vl/ Membrii pe care îi cunoști în Phalanx: Nu pot spune că îl cunosc bine , dar am fost într-un clan cu Delirouz99 Planuri de viitor pe server: Vreau să rămân nivel 20 , 800+ ore jucate și Rank 5 într-un Departament . Prenume: Mihnea Vârstă reală: Am 16 ani . Descrie-te în minim 20 de cuvinte: Mă numesc Mihnea , locuiesc în Buzău . Sunt o fire ambițioasă și serioasă, sunt genul de persoană care nu se lasă ușor impresionată. îmi place să am prieteni cu care să socializez și să glumesc, deoarece sunt o fire foarte sociabila și cu un simț al umorului bine dezvoltat. Nu îmi place să fiu luat peste picior sau umilit de cineva, atâta timp cât eu nu-l jignesc și îl respect. Cât timp eu respect, aștept să fiu respectat. Nu îmi plac certurile, conflictele, încerc cât de mult posibil să le evit. Mă mai pot caracteriza drept un băiat descurcăreț și simpatic, deoarece mă înțeleg cu toți playerii și mă descurc întotdeauna în orice situație, oricât de grea ar fi. Planuri de viitor: în primul rând vreau să termin liceul , apoi facultatea și să devin Inginer IT , deoarece îmi place mult informatică . Edited December 8, 2015 by xGabelu
Fiizzy Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Contra Nu merge link-ul de la poza cu invitatia!
EndekAdv Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Contra Nu merge link-ul de la poza cu invitatia! s-a rezolvat
Aryan..baby Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Off Topic. Putem vedea si noi singuri daca sa rezolvat cu Linku o data ce se vede ca ai dat edit.
Recommended Posts