DELiRiC CTC Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Nickname: DELiRiC Level: 25 Ore jucate: 2876 Poza cu invitatia: CLICK Profilul de pe panel (link): CLICK Sanctiuni: Ban pentru necooperare admin. Cateva realizari pe server/ forum: Nu prea am cine stie ce realizari. Pot sa zic ca am un cont destul de dragut si prieteni adevarati. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu prea mai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece aici sunt oameni de treaba, intelegatori si cu capul pe umeri. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai fost prin AIM si [W]. Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Am mai fost in acest clan. Am iesit deoarece am hotarat sa imi fac un clan cu inca un prieten. Pot sa zic ca mai mult ne-am certat din cauza acestuia. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Azte, .CHIPS, Nila, Satir, Daeso, RICH, gbz, SDK, Connery, CyberNeticK. Mai sunt si altii, este un clan frumos cu membri foarte de treaba. Planuri de viitor pe server?: Cine stie.. poate o sa ajung si eu sa detin o functie pe bugged. Timpul le va rezolva pe toate. Nu prea imi place sa imi planific viitorul. Informatii legate de viata reala: Prenume: Adi. Varsta reala: 17 ani Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat foarte de treaba, imi place sa glumesc si sa ma simt bine. Sunt foarte sociabil si simt nevoia de a-mi face prieteni peste tot pe unde trec. Ce gen de muzica asculti?: Hip Hop, Trap, Dubstep in mare parte. Ce hobbyuri ai?: Imi plac foarte mult plimbarile in aer liber si filmele.
SyN. Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) Motivele le gasesti aici http://forum.bugged.ro/topic/172937-respins-aplicatie-a-deliric-rank-5-fbi-ng-taxi-lv-paramedic-sf/ Edited December 9, 2015 by Alliance StefanT
Cont Inactiv Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 (edited) Edited December 9, 2015 by Alliance Adriano27
Recommended Posts