Jump to content

[Respins] Aplicatie [A] - DELiRiC - Rank 5 F.B.I

Recommended Posts

Posted

Nickname: DELiRiC

Level: 25

Ore jucate: 2876

Poza cu invitatia: CLICK

Profilul de pe panel (link): CLICK

Sanctiuni: Ban pentru necooperare admin.

Cateva realizari pe server/ forum: Nu prea am cine stie ce realizari. Pot sa zic ca am un cont destul de dragut si prieteni adevarati.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu prea mai joc alte jocuri.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece aici sunt oameni de treaba, intelegatori si cu capul pe umeri.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai fost prin AIM si [W].

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Am mai fost in acest clan. Am iesit deoarece am hotarat sa imi fac un clan cu inca un prieten. Pot sa zic ca mai mult ne-am certat din cauza acestuia.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Azte, .CHIPS, Nila, Satir, Daeso, RICH, gbz, SDK, Connery, CyberNeticK. Mai sunt si altii, este un clan frumos cu membri foarte de treaba.

Planuri de viitor pe server?: Cine stie.. poate o sa ajung si eu sa detin o functie pe bugged. Timpul le va rezolva pe toate. Nu prea imi place sa imi planific viitorul.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Adi.

Varsta reala: 17 ani

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat foarte de treaba, imi place sa glumesc si sa ma simt bine. Sunt foarte sociabil si simt nevoia de a-mi face prieteni peste tot pe unde trec.

Ce gen de muzica asculti?: Hip Hop, Trap, Dubstep in mare parte.

Ce hobbyuri ai?: Imi plac foarte mult plimbarile in aer liber si filmele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.