Laurentiu Cebotari Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Acum cateva zile am pus mod-ul de GTA V hud, pana atunci imi mergea, am dezinstalat modul de hud si cand am intrat in joc niciun mod, GTA clear, nici sampfuncs nu merge, nimic, nici macar un color mod sa bag nu merge, are +1 cine ma rezolva, tin sa precizez ca pana ieri imi mergea! Multumesc!
DenisOtniel. Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Acum cateva zile am pus mod-ul de GTA V hud, pana atunci imi mergea, am dezinstalat modul de hud si cand am intrat in joc niciun mod, GTA clear, nici sampfuncs nu merge, nimic, nici macar un color mod sa bag nu merge, are +1 cine ma rezolva, tin sa precizez ca pana ieri imi mergea! Multumesc! Asa se intampla mereu, reinstaleaza GTA San Andreas, cea mai usoara solutie fara alte complicatii.
coss.xo Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Singura solutie, e sa reinstalezi GTA, dar daca numai vrei sa ai probleme cu el, instaleaza'l pe cel original, daca nu'l ai, Message me ! :)
Solution S0unds Posted December 11, 2015 Solution Posted December 11, 2015 Solutii: 1. Download Asi loader si instaleazal 2. Daca nici pasul 1 nu merge, reinstall GTA
Recommended Posts