Jump to content

Problema cleo/SAMPFUNCS/asiloader

Go to solution Solved by S0unds,

Recommended Posts

Posted

Acum cateva zile am pus mod-ul de GTA V hud, pana atunci imi mergea, am dezinstalat modul de hud si cand am intrat in joc niciun mod, GTA clear, nici sampfuncs nu merge, nimic, nici macar un color mod sa bag nu merge, are +1 cine ma rezolva, tin sa precizez ca pana ieri imi mergea! Multumesc!

Posted

Acum cateva zile am pus mod-ul de GTA V hud, pana atunci imi mergea, am dezinstalat modul de hud si cand am intrat in joc niciun mod, GTA clear, nici sampfuncs nu merge, nimic, nici macar un color mod sa bag nu merge, are +1 cine ma rezolva, tin sa precizez ca pana ieri imi mergea! Multumesc!

Asa se intampla mereu, reinstaleaza GTA San Andreas, cea mai usoara solutie fara alte complicatii.

Posted

Singura solutie, e sa reinstalezi GTA, dar daca numai vrei sa ai probleme cu el, instaleaza'l pe cel original, daca nu'l ai, 

Message me ! :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.