Jump to content

Problema vehicle.txd

Go to solution Solved by Seraphim Alastair,

Recommended Posts

Posted

Salut bugged am si eu o problema cu vehicle.txd.

Deci schimb farurile la masina pun tot ce trebuie in vehicle.txd si in locul care trebuie inlocuiesc tot ce trebuie dau save tot ok, bun dar cand intru in joc tot le arata pe default, nu inteleg dece :| am incercat sa inlocuiesc tot vehicle.txd am incercat sa al pun pe piese aparte nimic tot pe default ramane :( pls daca stie cineva cum se rezolva aceasta problema sa lase un reply aici

MULTUMESC.

Posted

Salut bugged am si eu o problema cu vehicle.txd.

Deci schimb farurile la masina pun tot ce trebuie in vehicle.txd si in locul care trebuie inlocuiesc tot ce trebuie dau save tot ok, bun dar cand intru in joc tot le arata pe default, nu inteleg dece :| am incercat sa inlocuiesc tot vehicle.txd am incercat sa al pun pe piese aparte nimic tot pe default ramane :( pls daca stie cineva cum se rezolva aceasta problema sa lase un reply aici

MULTUMESC.

vehicle.txd este textura vehiculelor, daca doresti sa schimbi faruriile, cauta particle.txd nu vehicle.txd

Posted

In vehicle text trebuie sa fie, imi aduc aminte ca si eu am incercat o data de mult, dar nu am gasit.. mi s-a spus ca alea sunt de la modul masinii,. :-? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.