K E N Z O Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Informatii legate de SA:MP:Nickname: KenZo.Level: 47. Ore jucate: 1947.Poza cu invitatia: http://imgur.com/dvZTGCRProfilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/KenZoSanctiuni: 3x Jail, 1/3 warn şi ban pentru "Tentativă afaceri ilegale" pe când eram la început.Cateva realizari pe server/ forum: Rank 5 în Taxi Las Venturas Rank 5 în Paramedic Departament Rank 5 în Taxi Los Santos Rank 5 în National Guard Peste 100 de zile petrecute intr-o facţiune Peste 1000 de ore jucate 2 ani alături de bugged.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: În prezent nu mai joc nimic.De ce vrei sa intri in clan: Doresc să mă alătur acestui clan deoarece consider că este unul dintre puţinele clanuri, ce impune seriozitate și respect. Acest clan este foarte respectat, în care majoritatea jucătorilor doresc să intre însă nu toți au această ocazie. Clanul dă dovadă de o previzie demnă de un jucător experimentat și un bun simț destul de ridicat. Decât prin seriozitate poți face parte din aceast clan și cred că sunt capabil. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: - Bastard's - Clanul 007 - Angels of war- Legendary - Alliance- Clanul 007 - Seraphim Family - Clanul 007 Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da am mai făcut parte din acest clan pe când era la început clanul.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Mackenzi, andrey00, G@ngsta şi mulţi alţii.Planuri de viitor pe server?: Probabil co-lider într-o facţiune sau helper. Informatii legate de viata reala:Prenume: Alexandru.Varsta reala: 17 ani.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un băiat serios, cu capul pe umeri, glumeţ când este gazul. Nu-mi plac glumele proaste, de asemenea şi certurile / jignirile. Sunt o fire creativă, îmi place să lucrez în echipă, în timpul liber îmi place să mă joc SA:MP, este singur-ul joc care mă preocupă şi care mă joc. Nu sunt genul de băiat care să invidieze, apreciez valorile şi le evidenţiez cât de mult pot. Ce gen de muzica asculti?: Îmi place orice gen de muzică.Ce hobbyuri ai?: Fotbal, înot şi downhill.
K3EP3R. Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Nu pot intelege de ce aplici, daca ai deja clan.......
Recommended Posts