Jump to content

[Respins] Cerere [A]lliance - Robbytzu - Rank 5 FBI, rank 5 Taxi Los Santos + tester.

Recommended Posts

Posted

Nickname: Robbytzu

Level: 42 

Ore jucate: 1591 

Poza cu invitatia:  http://imgur.com/xN5NYKQ

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Robbytzu

Sanctiuni: Banat pentru acumulari de 3/3 warns, 7 zile Moduri Ilegale(TW) prima mafie, Amenintari 7 zile, foarte vechi aceste sanctiuni.

Cateva realizari pe server/ forum: Pe forum pot sa zic ca ma mandresc cu semnaturile mele, iar pe server cu averea pe care o detin, ca am ajuns r5 in FBI, si ca am avut tester in cadrul factiunii Taxi Los Santos.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Counter-Strike Global Offensive.

De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru acest clan deoarece mi-am facut o parere foarte buna despre el, cat si despre membrii. Este un clan calumea, cu membrii ajutatori si de treaba. 

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, din [bVb], PHX(demult), .AoW, LegenD[]., si multe clanuri mai mici.

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? : Din pacate nu am mai avut sansa de a mai fii in [A]lliance.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Sunt foarte multi, nu vreau sa ii insir aici deoarece poate uit pe cineva si se supara.

Planuri de viitor pe server? : Sa iau helper.

Prenume: Robert

Varsta reala: 16 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Robert Constantin si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat la locul lui, glumet, descurcaret si unul cu capul pe umeri. In timpul liber obisnuiesc sa ies cu prietenii pe afara sau sa ma joc samp, pe langa acestea imi place foarte mult fotbalul.

Ce gen de muzica asculti? : Orice inafara de populara si rock. 

Ce hobbyuri ai?: Fotbalul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.