Jump to content

[Acceptat] Aplicatie [A] - Waren - Rank 5 School Instructors SF

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Waren

Level: 37

Ore jucate: 1205

Poza cu invitatia: http://imgur.com/dEp0mUj

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Waren

Sanctiuni: Am primit un jail pentru 'Drive-by' pe cand eram incepator.

Cateva realizari pe server/ forum: O realizare mai importanta pe server ar fi obtinerea rank-ului 5 in factiunea School Instructors SF, dar si prietenii pe care i-am cunoscut pe parcursul ultimului an.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc Counter-Strike: Global Offensive.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan respectat pe acest server, am cativa prieteni in el si imi doresc de ceva vreme sa intru in acest clan.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am facut parte din mai multe clanuri, un clan mai "mare" ar fi  Yin Yang in care am petrecut ceva vreme.

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: RICH, Adriano27, Shadey.[]

Planuri de viitor pe server?: Momentan vreau sa fac cat de multe zile in factiunea actuala, iar mai apoi o sa vad daca o sa aplic la helper sau lider.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Alin

Varsta reala: 16 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o persoana careia ii plac noile provocari. Imi place lucrul in echipa, ma integrez rapid intr-un grup si fac tot posibilul sa le fac pe plac tuturor. Sunt calm in majoritatea timpului si inspir incredere celor din jurul meu. Seriozitatea este prima mea caracteristica atunci cand vine vorba de relatii cu diferite persoane. Pot spune ca sunt si glumet dar doar atunci cand este cazul si ma abtin la glume de prost gust.

Ce gen de muzica asculti?: In general ascult Trap, Dubstep sau EDM.

Ce hobbyuri ai?: Ca hobby-uri am fotbalul si jocurile pe consola/calculator.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.