SakaL Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Nu este neaparat oribil, este un pistol ok insa trebuie nerfuit deoarece este la fel de OP ca AWP-ul.. Adica s-a exagerat mult prea mult cu acest pistol deoarece este foarte puternic si da 1 shot. In schimb alta prostie, este si foarte incet, adica apesi click si trage dupa cateva secunde... Sa se faca mai rapid dar mai putin op.. Quote
Justinless. Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Nu prea îmi place, e prea fatal, e gen AWP. Când zici are AWP, fugi.. zici și Are R8, fugi, gen. Quote
Andr3ikk Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Nu pot zice ca e rau, dar nici bun, e un fel de mini AWP. Faptul e ca din prima runda poti avea un fel de mini AWP. Quote
YoNNuTz. Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Acum ca a fost nerfuit e foarte ok. Este ca un fel de SSG, dar putin mai slab. Mie personal imi place! Quote
Yahiko Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nu imi place, e foarte OP, dar in schimb daca nu ai bani de AWP iti poti lua Revolver. Quote
bogdaNNNNN Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Trebuie sa fii jucator pro pentru a il putea folosi. :) Quote
Recommended Posts