Krytos Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nickname: Krytos_Robert Serverul pe care joci: Bugged Blue De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Nustu ma apucasem grav de lol si nu mai aveam de loc chef de samp. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Nun am avut realizari prea mari ... De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Pentru ca am ceva bani si masinute . Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu mai joc din cand in cand pe servere gen ”war” Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: :lol:Sa pot sa intr-o factiune mai mult de 2 zile :lol: Glumesc . Imi doresc sa intru intr-o mafie frumoasa in care sa imi fac prieteni noi . In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Pai nu stiu dar sa fie una in care se trage :D Cati ani ai si unde locuiesti?: Pai am 14-15 Ani si locuiesc in Bucuresti s5. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev clasa a 8 a . Ce alte jocuri joci?: Ma joc si Leauge of Legends . Ai altceva de adaugat?: Nu cred ca ma cunoaste nimeni acum =))) Am mai avut un cont dar l-am pierdut . I-am uitat parola .... ( ma refer al cel de pe forum : http://forum.bugged.ro/user/38876-krytos-robert/.) Mai ti sa adaug ca m-am reapucat de 15 zile cam asa . Sper sa ma inghititi :)) Quote
Recommended Posts