Jump to content

[Respins] aplicatie - [A] - ACE. 808 ore de jucate

Recommended Posts

Posted

Nickname: ACE.

Level: 28

Ore jucate: 808

Poza cu invitatia: http://imgur.com/fH5Jnnv

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/ACE.

Sanctiuni: 3 warnuri si ban o timp pentru c-bug

Cateva realizari pe server/ forum: fac mult prieteni si fac 12 fh-ul + besturi la war

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Joc CS:GO 

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece, dupa parerea mea, este cel mai "tare" clan de pe server, deoarece aici nu intra oricine, numai playerii ce au cateva realizari. Cred ca m-as integra usor aici.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da [AIM] ,seraphim family si badboys

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? nu

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: SDK , Markowitz si kingstone

Planuri de viitor: intru pe university si studiez arhitecti

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Mazen

Varsta reala: 16

Descrie-te in minim 15 cuvinte:  numele meu este Mazen trăiesc în Syria. Sunt un comunicativ, prietenos, răbdător și să dovedească solidaritate. Îmi place să mă implic în ceea ce fac și mă dedica trup și suflet pentru munca mea. Îmi place să-mi fac treaba mai eficient și perfect, într-o mai placuta si corect. Respect pentru toată lumea, atâta timp cât primesc înapoi în egală măsură. Știu cum să-mi trăiesc viața la maxim și pot valorifica în fiecare secundă. Îmi place să lucrez, fie muncă virtuale sau reale, și să facă toată lumea mândru de mine. Acestea sunt stăpâni pe propriile lor forte, știu ce pot să fac și ceea ce sunt capabil. Aflați repede si sunt foarte activi. Pot scrie gramatical perfectă și știu cum să fie explicate

Ce gen de muzica asculti? classic

Ce hobbyuri ai? basketball 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.