DoNoSK Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 De la un timp, nu imi merge sa bag moduri de arme si de zapada in joc prin Spark, Img Tools etc. De la ce vine oare problema? P.S : Am facut toti pasii corecti. Quote
S0unds Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Salut RydeZ! Poti descrie putin situatia? De cand deschizi programu? Quote
DoNoSK Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Salut RydeZ! Poti descrie putin situatia? De cand deschizi programu? Fac pasii corespunzatori in Spark, dar tot nu mi se instaleaza modurile. Quote
theWeeknd Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Poate uiti sa dai save, idk. Daca faci tot ce trebuie nu are ce sa nu mearga. Quote
DoNoSK Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Poate uiti sa dai save, idk. Daca faci tot ce trebuie nu are ce sa nu mearga. Ii dau save , dar tot nu mi se instaleaza Quote
S0unds Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Spark e nasol, incearca crazy img editor Quote
DoNoSK Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Spark e nasol, incearca crazy img editor Tot nu imi merge Quote
GEODOX 47 Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Hmm, am patit problema asta, probabil ai instalat GTA:SA si SA:MP-ul in C - program files, fisiere program, cum vrei tu sa-i zici, windows-ul nu permite modificarea acelor file daca sunt instalate acolo, doar la unele se intampla asa. Fa un folder nou in C, numeste-l cum vrei tu, instaleaza SA:MP si GTA SA acolo, incearca sa bagi modurile corect si o sa-ti mearga. Quote
Bykent Gaming Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Problema ar fi si daca ai joc-ul rulat :-? Quote
DoNoSK Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Problema ar fi si daca ai joc-ul rulat :-? Nu il am. Hmm, am patit problema asta, probabil ai instalat GTA:SA si SA:MP-ul in C - program files, fisiere program, cum vrei tu sa-i zici, windows-ul nu permite modificarea acelor file daca sunt instalate acolo, doar la unele se intampla asa. Fa un folder nou in C, numeste-l cum vrei tu, instaleaza SA:MP si GTA SA acolo, incearca sa bagi modurile corect si o sa-ti mearga. Adica, sa bag jocul in partitia cu windows? Quote
GEODOX 47 Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Bă. tu ștergi jocul de unde il ai instalat acum si creezi un folder in C, acolo instalezi si jocul + SA:MP. Nu știi cum să faci folderul? Quote
DoNoSK Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Bă. tu ștergi jocul de unde il ai instalat acum si creezi un folder in C, acolo instalezi si jocul + SA:MP. Nu știi cum să faci folderul? Am rezolvat. Quote
Recommended Posts