Jump to content

#Vând Steam cu CS:GO

DantesBAWS

Recommended Posts

Posted

Hopa, din banii care-i iei pe Steam, imi mai inapoiezi din datorie =)) , anyway, de incredere, are ebolla, cancer si sida.

Care ești ?:))

Posted

Shiva, on 12 Dec 2015 - 00:40, said: Hopa, din banii care-i iei pe Steam, imi mai inapoiezi din datorie =)) , anyway, de incredere, are ebolla, cancer si sida. Care ești ? :))
AngryXd ;o
Posted

Hopa, din banii care-i iei pe Steam, imi mai inapoiezi din datorie =)) , anyway, de incredere, are ebolla, cancer si sida.

=)))))))))))))))

Posted

Dantes teparu l-a fraierit pe Knight nu recomand. 

Știi măcar de ce i-am dat țeapă lu Knight, Cosminele ? Și de când imi suferi tu ? 

1. KNiGHT, acum 3-4 luni mă jignea pe /f, am luat FW din cauza lui, m-a făcut să ies din Vagos.

2. I-a dat țeapă unui prieten și când îl întrebam de ce ia dat țeapă ? Râdea și zicea că îl doare-n pl. 

Asta e motivul pentru care i-am dat lui țeapă, dau țeapă cui merită ca să simtă și el ce a simțit acea persoană.

Cine mă cunoaște, știe cum sunt, nu-mi pasă ce zici tu. Și cu mine te-ai lins pe bot, rămâi cu suferința de knight care fură mai mult ca toți.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.