DantesBAWS Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 » Vând steam cu CS:GO « Link: http://steamcommunity.com/id/IustinianAdrian/inventory/ Puteţi să vă uitaţi în inventar, are un Ak47 Redline și Awp Redline, restu sunt ieftine.. maxim 1E.Steamul mai necesită de 2E pe cont ! Aştept PM cu oferte!
DantesBAWS Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Il mai ai? Da, aștept oferte în prv. preţ? Nu vreau PSF.
Hawky Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 » Vând steam cu CS:GO « Link: http://steamcommunity.com/id/IustinianAdrian/inventory/ Puteţi să vă uitaţi în inventar, are un Ak47 Redline și Awp Redline, restu sunt ieftine.. maxim 1E. Steamul mai necesită de 2E pe cont ! Aştept PM cu oferte! Astept un PM cu toate detaliile + pret.
Shiva Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Hopa, din banii care-i iei pe Steam, imi mai inapoiezi din datorie =)) , anyway, de incredere, are ebolla, cancer si sida.
DantesBAWS Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Hopa, din banii care-i iei pe Steam, imi mai inapoiezi din datorie =)) , anyway, de incredere, are ebolla, cancer si sida. Care ești ?:))
DantesBAWS Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Vrei paysafecard? Il mai ai? Mai am, depinde cât paysafe.
Shiva Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Shiva, on 12 Dec 2015 - 00:40, said: Hopa, din banii care-i iei pe Steam, imi mai inapoiezi din datorie =)) , anyway, de incredere, are ebolla, cancer si sida. Care ești ? :)) AngryXd ;o
Hawky Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Hopa, din banii care-i iei pe Steam, imi mai inapoiezi din datorie =)) , anyway, de incredere, are ebolla, cancer si sida. =)))))))))))))))
HEiSENKOV Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Dantes teparu l-a fraierit pe Knight nu recomand.
DantesBAWS Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Dantes teparu l-a fraierit pe Knight nu recomand. Știi măcar de ce i-am dat țeapă lu Knight, Cosminele ? Și de când imi suferi tu ? 1. KNiGHT, acum 3-4 luni mă jignea pe /f, am luat FW din cauza lui, m-a făcut să ies din Vagos. 2. I-a dat țeapă unui prieten și când îl întrebam de ce ia dat țeapă ? Râdea și zicea că îl doare-n pl. Asta e motivul pentru care i-am dat lui țeapă, dau țeapă cui merită ca să simtă și el ce a simțit acea persoană. Cine mă cunoaște, știe cum sunt, nu-mi pasă ce zici tu. Și cu mine te-ai lins pe bot, rămâi cu suferința de knight care fură mai mult ca toți.
Kronick Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Afacerile de acest gen sunt interzise pe forum. Mutat in recycle bin.T/C.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.