ePic. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname: ePic. Serverul pe care joci: Red De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece imi place foarte mult acest server Cum ai aflat de bugged.ro?: De la un prieten Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da, am jucat, nu mi-a placut STAFF-UL, GM-UL si altele. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Taxi LS/LV/SF depinde.Doresc sa intru in Taxi deoarece imi place foarte mult factiunea. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 15 anisori si locuiesc in Bucuresti. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Stundent, in clasa a 9 a . Care este serialul tau preferat?: Prison Break. Ce alte jocuri joci?: CS:GO, SA:MP, Rocket League si mai multe. Ai altceva de adaugat?: Nu, salut! Quote
Fresty Bugged Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Welcome! Bine ai venit pe server! Quote
ePic. Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Welcome! Bine ai venit pe server! Welcome. Salut. Salut, sper sa ne intelegem bine! Quote
Recommended Posts