Jump to content

[Acceptat] Aplicaţie [A] - Deniels - Rank 6 F.B.I / SFPD.

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: Deniels

Level: 25

Ore jucate:  496

Poza cu invitatia: http://imgur.com/ppaQNAC

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug...profile/deniels

Sanctiuni: Am fost sanctionat o singura data cu warn.

Cateva realizari pe server/ forum: Pai momentan cele mai mari realizari ale mele au fost cand am reusit sa detin functia de Co-Lider de doua ori.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS;GO

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am vazut ca este un clan respectat, cu membri activi in joc cat si pe forum. Alliance este un clan in care sunt numai membri cu realizari si cu renume. Consider ca este un clan potrivit pentru mine deoarece am bunul simt si stiu sa ma integrez intr-un grup.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? [AIM] , [bVb] , PHX.

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din acest clan.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Olivica, Shadey & Roberttab.

Planuri de viitor pe server? Sa fac cat mai multe zile in acest departament.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Octavian-Daniel.

Varsta reala: 17 ani

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat cuminte, care si vede de treaba lui, sunt cat se poate de realist, imi vad de treaba mea si nu las un lucru inceput de mine neterminat. Sunt foarte ambitios si cred ca orice este posibil prin munca si vointa. Sunt o persoana care adora sa si faca prietenii dar urasc acele persoane care au doua fete sau pe cele care incearca sa profite pe spatele altora

Ce gen de muzica asculti? Hip-Hop , Rap , Dubstep.

Ce hobbyuri ai? Fotbalul in general, insa si iesitul la plimbari, SA:MP, etc.

Edited by Deniels
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.