Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

rIW1JVR.png

Aici puteți vedea rezidurile comunitații, care după ce au obținut funcțiile și-au luat așazisele „arfe”.

Nimeni de aici nu a fost scos din funcție doar de dragul de a supăra sau a dovedii cata putere avem.

Peace & Love

Primul lider care ne-a suparat a fost ReSkO care ne-a promis la vreo 10 codati co-lider, insa a primit un obez

de la scoala lui asa ca, in mai putin de 4 zile, in care sanctiona suferintele la Paint a fost doborat .

ReSkO was uninvited by Admin Eugen from faction Los Vagos (rank 7) after 4 days, with 150 FP. Reason: greseli multiple

vTO6NBs.png

Eh, bambino niciodata nu am avut nimic personal cu tine insa ai avut mai multi codati ca mine, asa ca

am eliminat concurenta.Tinem legatura.

Bambino. was uninvited by Admin Teo from faction Ballas (rank 7) after 20 days, with 150 FP. Reason: Greseli multiple

vTO6NBs.png

A fost scos din functia de lider datorita arogantelor lui cu privire la acest clan.

Rada was uninvited by Admin Eugen from faction Los Santos Police Department (rank 7) after 11 days, with 150 FP. Reason: greseli multiple

vTO6NBs.png

Asa e cand ne alegem co-lideri intr-un mod gresit, probabil tu te descurcai ca si lider dar nu si co-liderul tau

cand ai avut 2,5/3 ai bagat 3 co-lideri ai dat un-invite pe motiv ''sal'' frumos.

sk8 was uninvited by Admin Eugen from faction Los Aztecas (rank 7) after 9 days, with 150 FP. Reason:

neseriozitate

vTO6NBs.png

Totusi cu atatea zile si cu atata experienta ai dat dovada de multa prostie si ai fost executat.

Bayern was uninvited by Admin Teo from faction Taxi LV (rank 7) after 66 days, without FP. Reason: Greseli multiple

vTO6NBs.png

Al 4-lea doborat ca si lider a fost Edward datorita faimei si apucaturilor care au venit odata cu liderul dupa 6

zile de post-uri am reusit sa ii facem 2/3 LW si a renuntat.

Edward was uninvited by Admin Kronick from faction Ballas (rank 7) after 6 days, with 150 FP. Reason: Renuntare la functie

vTO6NBs.png

Proabil ai fost cel mai slab lider la aceasta factiune de renume, si ai reusit sa supravietuiest decat 12 zile.

xDown. was uninvited by Admin Kronick from faction National Guard (rank 7) after 12 days, with 150 FP. Reason: Greseli multiple

vTO6NBs.png

Nu am avut nimic personal nici cu tine dar am fost platit bine sa nu te las sa atinci 60 days, cand sa vazut cu 2/3 a inceput sa bage /gwithdraw . Succes.

Raydz was uninvited by Admin Digii from faction The Russian Mafia (rank 7) after 17 days, with 150 FP. Reason: Neseriozitate

vTO6NBs.png

Pacat erai un baiat chiar de treaba dar se pare ca o functie te-a schimbat si iata ce a urmat :

Adi was uninvited by Admin Teo from faction School Instructors LV (rank 7) after 19 days, with 150 FP. Reason: greseli multiple

vTO6NBs.png

Probabil ACEKILL a fost cel mai demn lider cand i-am facut 2/3 a continuat inca 10-15 zile, apoi a venit co-liderul nostru ''cheie'' KETO. si ti-a destramat visele.

ACEKiLL was uninvited by Admin Zoko from faction The Rifa (rank 7) after 43 days, with 150 FP. Reason: Greseli multiple

vTO6NBs.png

Offf Tempo chiar la 55 days ? Nu ai vrut niciodata sa ma asculti asa ca in 10 minute ai acumultat 3/3

Apoi ai venit sa te milogesti de mine .... http://i.imgur.com/MtCcDkZ.jpg

Tempo. was uninvited by Admin Zoko from faction The Russian Mafia (rank 7) after 55 days, with 150 FP. Reason: Nepasare/neseriozitate

vTO6NBs.png

Si sa dus si acest viteaz lider, pacat ca ai avut co-lider naspa. http://i.imgur.com/QRlTSsX.jpg

Detterminned was uninvited by Admin Zoko from faction The Rifa (rank 7) after 18 days, with 150 FP. Reason: Greseli multiple

vTO6NBs.png

Cum era vorba ta ''Rota cat e ea de patrata tot se invartea ea odata '' sa adeverit .

Shake was uninvited by Admin Zoko from faction Los Aztecas (rank 7) after 10 days, with 150 FP. Reason: Abuz de functie

5CwAcRk.png

Pai, s-a dus si acest lider, avand 2,5/3 s-a gandit sa injure pe cineva, sa nu ia pentru greseli multiple.

Sebinho was uninvited by Admin Ca77a from faction Ballas (rank 7) after 27 days, with 150 FP. Reason: Injurii staff | Banned

cRArmK1.png

Pai, din pacate, te-ai dus in jos. Nu aveam nimic cu tine, dar aveai prea multi codati, asa ca am eliminat din concurenta.

Tudor. was uninvited by Admin Ca77a from faction The Russian Mafia (rank 7) after 20 days, with 150 FP. Reason: Greseli multiple

cRArmK1.png

Se pare ca alt lider promite rank 6 apoi face niste manevre urate si pierde liderul in 24h din cauza lui NEiTH.

Fallen was uninvited by Admin Ca77a from faction Grove Street ( rank 7 ) after 17 days, with 150 FP. Reason : Greseli multiple.

cRArmK1.png

Un lider care dacă își vedea de treaba lui, și nu îi scotea funcția de sublider lui NEiTH, putea să facă liniștit zile ca lider, a ales să-l scoată, așa că asta am făcut și noi - l-am scos. Ca să nu apară în faction history „greșeli multiple” a decis să facă abuz de funcție.

Robbie was uninvited by Admin Ca77a from faction Grove Street (rank 7) after 7 days, with 150 FP. Reason: Abuz de funcție

cRArmK1.png

Alt lider suficient de retardat mintal astfel încât să se pună cu cine nu trebuie care a avut de suferit. Într-un final o să-și dea seama că cei din BAWS nu sunt simplii jucători, noi suntem FARAONI!

iNF3C7 was uninvite by Admin aLonE from faction Los Vagos (rank 7) after 10 days, with 150 FP. Reason: greșeli multiple.

cRArmK1.png

Personal nu aveam nimic cu tine, dar au avut cei mai apropiat prietenii ai tai .

MASCO was uninvited by Admin aLonE from faction Las Venturas Police Department (rank 7) after 3 days, with 150 FP. Reason: Greseli multiple

cRArmK1.png

Un lider care face alegeri nepotrivite și dă sublider celui mai 'nabet' copil din mafii a pierdut încă odată funcția de lider din cauza noastră, dar acum a fost mai inspirat, la 2.5/3 greseli sa renunte la functie.

Ryd3r was uninvite by Admin Ca77a from faction The Rifa (rank 7) after 6 days, with 150 FP. Reason: Renuntare la functie.

cRArmK1.png

Unul dintre liderii care au primit functia cu toate ca nu o merita, a fost bunul nostru prieten Rub3n. Din pacate pentru tine, noua nu ne plac pilele si nici copii suferinta. Astfel am fost nevoiti sa actionam repede. Asa ca, in decursul a 3 zile, ai acumulat 2,5/3 si ai renuntat la functie.

Rub3n was uninvite by Admin Kronick from faction News Reporters (rank 7) after 3 days, with 150 FP. Reason: Renuntare la functie.

cRArmK1.png

Un copil de 12 ani nu e niciodata capabil sa pastreze o functie importanta mai mult de 10 zile. Cum au plecat si altii asa ai plecat si tu, din pacate. Spre deosebire de ceilalti tu ai fost putin mai destept, cand ai observat ca in mai putin de 24 de ore ai acumulat 2/3 lw ai renuntat.

KiM was uninvited by Admin SebastiiaN from faction The Russian Mafia (rank 7) after 4 days, with 150 FP. Reason: Renuntare la functie

cRArmK1.png

Pacat si acest lider de aceasta data depe blue care a tradat si inselat un prieten bun care ultirior si-a pierdut functia din cauza lui.

La 3 zile a renuntat saracul.

Boyzilli was uninvited by Admin CyberNeticK from faction The Rifa (rank 7) after 3 days, with 150 FP. Reason: Renuntare la functie.

cRArmK1.png

Cam atat a fost si cu tine ai abuzat destul de functie 24 de zile si ai fost doborat tot in 24h coincidenta ?

KherZ was uninvited by Admin Ca77a from faction Las Venturas Paramedic Department (rank 7) after 24 days, with 150 FP. Reason: Greseli multiple

cRArmK1.png

Atunci cand ai aflat cu ce se ocupa si ce face cu adevarat BAWS a fost prea traziu pentru tine. Data viitoare o sa sti si nu o sa iti mai bati joc de BAWS.

Schizor was uninvited by Admin Zoko from faction Los Vagos (rank 7) after 14 days, with 150 FP. Reason: Abuz.

cRArmK1.png

Esti suparat si frustrat ca ai pierdut aceasta functie de care nu erai demn, dar cerede-ma peste cateva saptamani o sa ne multumesti. Acum poti sa inveti linistit pentru corigenta de la matematica sisa admiri frumusetea naturii. Aici ai o poza care-ti va aminti ca noi te-am iubit. http://i.imgur.com/MpFg7uu.png

"Mafiotul din ziua de azi nu mai omoara lumea la drumul mare, cum era pe vremea lui Thadden"

Sequ was uninvited by Admin Ca77a from faction Los Aztecas (rank 7) after 38 days, with 150 FP. Reason: Renuntare la functie

cRArmK1.png

Te-am avertizat de ce o sa patesti, ti-am explicat, dar tu te-ai incapatanat si ne-ai subestimat. Ai inceput sa razi, credeai ca daca te lasam cateva zile liber, sa te bucuri, inseamna ca te-am uitat? "Hamsterii si imbecilii" au fost si de data asta peste putinta ta.

3/3 Leader Warn intr-un timp record. Fara ajutorul tau nu puteam reusi. Multumim TaviXZarraX!

TaviXZarraX was uninvited by Admin Ca77a from faction The Russian Mafia (rank 7) after 34 days, with 150 FP. Reason: Greseli multiple

cRArmK1.png

.Dean, daca o sa citesti acest topic vreau sa iti spun ca nu vrem sa porti pica pe noi. In seara in care te-am intrebat ce drum alegi, tu ai refuzat BAWS-ul. Ai spus ca tu esti un lider capabil, cu un co-lider asemenea. Noi acum ti-am demonstrat ca nu e asa, data viitoare sa te gandesti de doua ori inainte sa iei o decizie de genul asta. Din comportamentul tau se vede ca esti las, la 2.5/3 sa renunti la functie?

Poftim .Dean, asta e crucea ta http://prntscr.com/a03wp8 .

.Dean was uninvited by Admin Ca77a from faction The Russian Mafia (rank 7) after 17 days, with 150 FP. Reason: Renuntare la functie

Cand o sa citesti asta SoryN o sa ne injuri, nu mai am poza cand ai zis ''Va astept pe panel nu am greseli pe forum si etc etc'' De ce ne-ai provocat? Voiai sa tii liderul 60 nu? Iti parea rau ca nu ai luat si tu 18 turfs si ai inceput sa te pui cu mine ? Nu poti sa ma bati pe turf asa ca ma bati pe panel? Chiar daca am pierdut liderul cu greseli multiple ( 1 lw din c-bug si 1 lw din cauza ca m-ai tras pe sfoara si mi-ai dat informatii gresite doar sa fiu eu sanctionat). Daca iti vedeai de liderul tau acum erau fara fp si cine stie poate si helper. Dar csf .. n-ai csf. Ai vrut BAWS ti-am dat BAWS.

SoryN was uninvited by Admin aLonE from faction Ballas (rank 7) after 52 days, with 150 FP. Reason: Banned

Eh, Ketral ai crezut ca daca te pui cu BAWS, vei scapa? 

X7TzBP2.png

KetralX was uninvited by Admin KreeN from faction Grove Street (rank 7) after 9 days, with 150 FP. Reason: Renuntare la functie.

''O SA VA TERORIZAM PANA CAND MURIM''

"BAWS never DIES"

Edited by TaviXZarraX
Mici modificari !
  • Upvote 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.