AIM-Genesius Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nick :ANGELS.Nivel :15.Nume folosite anterior:Nu am nume folosite anterior.Vechime pe server:5 luni.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, am fost banat odata pentru ca am fost luat la TW, si mi-a picat netul. Poza cu invitatie:http://imgur.com/6tCyFqf Link cu faction history:greenpanel.bugged.ro/profile/ANGELS.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da, am mai fost in: ZEW, [D], .dll , [O], si Dr. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost in acest clan.Ce alte jocuri mai joci?:Nu ma joc alte jocuri, momentan.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Cu Hippo si Starkh. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10. Experienta DM [ ()/10]:10/10.
DEFUSED Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 N-ai respectat modelul si ai si un FH oribil. Imi pare rau, .
Recommended Posts