IulyIDS... Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Ma numesc Iulian.Varsta: Am varsta de 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, ma numesc Iulian si am varsta de 17 ani. Locuiesc in Tg. Neamt si invat la liceul Ion Creanga. In general sunt un baiat glumet, zambitor si putin timid. Imi place sa ies cu prietenii in timpul liber si sa joc samp. Sunt o persoana putin mai timida dar nu cred ca asta este un defect. Imi place concurenta, munca in echipa si sa muncesc. Locatia(Oras): Tg. Neamt. Ce gen de muzica asculti? Ascut manele in general dar imi plac si celelalt genuri de muzica. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : IulyIDSNivel : 32Nume folosite anterior: IulyIDS Vechime pe server: Joc de pe data de 15.05.2015 de cand s-a si deschis serverul green.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu ama vut. Poza cu invitatie: http://imgur.com/wl0Fb3Q Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/IulyIDSAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da am fost in The Lions [L]. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am avut sansa de a fi acceptat.Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc alte jocuri. Samp e preferatul meu.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: LaRyKee, Husk, Iulyan, Danut.[]. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 9/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: iulian dascalescu pe yahoo.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este un clan foarte respectat pe server, este bine organizat, si deoarece am multi prieteni buni aici. Este un clan in care mereu mi-am dorit sa intru. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin activitatea mea pe server. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
_Razvan Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 (edited) Edited December 11, 2015 by AIM.Razvann
Massive Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Ai un FH destul de ok, dar... - IulyIDS was uninvited by Admin Ca77a from faction Hitman Agency (rank 2) after 17 days, with 150 FP. Reason: Abuz de functie
.ADRIANN Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Eu iti dau un deoarece ai abuzat de functie in HA, si ai facut si off-topic. Imi pare rau, oricum esti respins deja.
AndreW. Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Contacteaza un r6+ pentru a primii /cinvite
Recommended Posts