Jump to content

Cerere - [AIM] - Crays [Respins]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Ciprian
Varsta:16
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Ciprian am varsta de 16 ani , sunt un baiat sociabil  , am cei 7 ani de acasa , sunt ambitios . , am simtul umorului , respect pe cine ma respecta.

Locatia(Oras):Galati

Ce gen de muzica asculti?: De toate , mai putin rock.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer: 

Nick : Crays
Nivel : 23
Nume folosite anterior: Jaswell
Vechime pe server: Jumatate de an.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie:  http://imgur.com/ZwT0rk2

Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/Crays
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, Kings Never Die [K] Rank 7 , URSS , [sEF] .

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: League of legends , CS:GO.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu toti ma inteleg bine , dar ce l mai bine Husk , un baiat de treaba.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10

Experienta DM [ ()/10]: 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: non.stoper
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa intru in clan deoarece acum este un clan dorit si unul respectat pe server , membrii sunt foarte de treaba , intelegatori , mai pe scurt este un clan serios cu membrii activi si populati.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu stiu , cu tot ce pot.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.

Edited by URSS.Crays
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.