ByroN. Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: CiprianVarsta:16Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Ciprian am varsta de 16 ani , sunt un baiat sociabil , am cei 7 ani de acasa , sunt ambitios . , am simtul umorului , respect pe cine ma respecta. Locatia(Oras):Galati Ce gen de muzica asculti?: De toate , mai putin rock. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer: Nick : CraysNivel : 23Nume folosite anterior: JaswellVechime pe server: Jumatate de an.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: http://imgur.com/ZwT0rk2 Link cu faction history: http://greenpanel.bugged.ro/profile/CraysAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, Kings Never Die [K] Rank 7 , URSS , [sEF] . Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: League of legends , CS:GO.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu toti ma inteleg bine , dar ce l mai bine Husk , un baiat de treaba. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: non.stoperDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa intru in clan deoarece acum este un clan dorit si unul respectat pe server , membrii sunt foarte de treaba , intelegatori , mai pe scurt este un clan serios cu membrii activi si populati. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu stiu , cu tot ce pot. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur. Edited December 11, 2015 by URSS.Crays
AIM.xEddy Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 nu imi place cum te comporti in game + fh urat
satanaboss Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 , nu inteleg de ce ai aplicat cand ai un FH urat si o bataie de joc pentru acest joc. ( ma refer la lider ).
Recommended Posts