Jump to content

[Respins] Aplicatie Phalanx - bLasTer[]

Recommended Posts

Posted

Nume pe server: bLasTer[]

Level: 25.

Ore jucate pe server: 666.

Vechime pe server: 2 ani.

Cea mai mare realizare pe bugged: In primul rand ca am castigat increderea prietenilor si experienta pe care am dobandit-o jucand SA:MP.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele):Da, pentru 3/3 warns.

Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/bLasTer[]

Poza cu invitatia: http://imgur.com/UPl2TA6

Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: xRazvii, PredatorSCS, klau, Marwell, Sapilif

Planuri de viitor pe server: As vrea sa ajung la o functie mare pe server, cum ar fi helper sau lider, asta in viitorul departat.

Prenume: Radu.

Varsta reala: 14 ani. 

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Salut, ma numesc Radu si sunt din Arges, sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente, si traiesc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Tot timpul am fost si sunt o persoana foarte deschisa si sar mereu in ajutorul celor care au nevoie, peste tot pe unde merg las loc de buna ziua, in acest fel reusesc sa obtin respectul celor din jur.

Planuri de viitor: Planuri de viitor: Mi-ar placea foarte mult să fac facultatea abroad, eventual în Anglia, dar nu cred că o să se poată, deci probabil ma voi rezuma la micul nostru Paris. Eu vreau dreptul.. nu stiu cât de bun sunt pentru asta insa. Timpul le va decide pe toate. 

Posted

UjvBNcm.png

Nu ma intereseaza ce parere au ceilalti dar din partea mea vei avea numai contra. Niciodata pro din simplu motiv (multa nesimntire, lipsa celor 7 ani de acasa si tupeul ala ieftin care il aveai in PD)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.