RubiixIsCute Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Nickname: RubiixIsCute Serverul pe care joci: Red. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Pentru că îmi plac serverele, preferatul meu fiind Red. Cum ai aflat de bugged.ro?: De la prieteni. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Am jucat recent pe un server pe care se făcea reclamă pe un grup de FB, adminii au dat de toate la playeri, doar că după o săptămână au dat WIPE și au schimbat GM-ul .. și mă ignorau la orice (pm, report, când îi/îl întâlneam) In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Momentan nu am idee în care, mă gândesc pe parcurs :)) Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 14 ani și locuiesc în București. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev în clasa a 8-a. Care este serialul tau preferat?: Nu am unul, nu sunt un mare admirator al TV-ului. Ce alte jocuri joci?: Joc CS:GO și ETS2. Ai altceva de adaugat?: Nup. c: Quote
Recommended Posts