Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: SnaKeZ

Level: 44.

Ore jucate: 1390.

Poza cu invitatia:  http://imgur.com/PONSV6L

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/SnaKeZ

Sanctiuni: Nu dețin niciun warn.

Cateva realizari pe server/ forum: Persoanele pe care le-am cunoscut si distracția.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc Grand Theft Auto 5, rar.

De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in acest clan pentru ca ma atrage foarte mult, incepand cu activitatea membriilor pana la organizatia si disciplina lor, imi doresc foarte mult sa intru in acest clan de cand s-a creat.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, Phx, [y], [bvb], [ftw], .Si, si alte clanuri ce nu sunt așa cunoscute.

Ai mai facut parte din clanul [A]lliance? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte, dar imi doresc foarte mult.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Rbrt, satir, twist7, deniels, chips, hamlez, dox, nila, makenzi, sdk, idarius.

Planuri de viitor pe server? Deocamdata sa fac 200 zile in Las Venturas Police Department.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Marian.

Varsta reala: 17 ani.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o persoană calmă, foarte comunicativă și sociabilă. Locuiesc în Galați iar hobby-urile mele sunt sportul și jocurile. Mă prezint ca o persoană ce se integrează foarte ușor într-un grup. De asemenea, respectul și corectitudinea mă caracterizează.

Ce gen de muzica asculti? Toate genurile de muzica.

Ce hobbyuri ai? Am mai zis și mai sus: Sportul, jocurile pe PC.

Posted (edited)

OR4VbPz.png

E frumos sa iti pui prietenii sa imi trimita sms, cu texte : "Bucura-te zilele astea 1-2 cat o sa mai stai in taxi " , sau " Ai 10 minute sa schimbi votul sau sa dai Pro, sau incepem sa actionam". 

Edited by Shadey
Posted (edited)

E frumos sa iti pui prietenii sa imi trimita sms, cu texte : "Bucura-te zilele astea 1-2 cat o sa mai stai in taxi " , sau " Ai 10 minute sa schimbi votul sau sa dai Pro, sau incepem sa actionam". 

Habar nu am despre ce vobesti, cred ca invetezi tot felul de chesti ca sa le spui membrilor pe /c ca sa dea contra, specimen de copil ca tine nu am vazut.

Din cauza unui mucos nu ma mai atrage clanu acesta, bafta tuturor.

Edited by SnaKeZ
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.