Bambinoo Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Nickname: Bambino. Serverul pe care ai jucat?: Green mai recent. De ce ai ales sa te retragi?: Pai lipsa de ocupatie, adica... niciunul dintre serverele bugged sau niciunul dintre toate serverele nu sunt la fel odata ce intelegi tot ce trebuie facut si ai ajuns la un anumit punct, la anumite realizari. Tot ce faceam pe samp era sa intru, sa-mi iau NRG-ul si sa ma plimb "hai-hui", ce pot sa spun... plictiseala maxima. Pe langa asta, am ales sa ma retrag din cauza prostiilor pe care le-am facut. #Nu jucati cu coduri, nu merita.Pot sa spun ca mereu m-au atras mafiile, si... acuma, la final de drum hai sa dam cartile pe fata. Nu este mafiot in toate cele 3 servere care sa nu fi tras macar o data, macar la un war cu renk0. Da, recunosc si nu am nicio problema in a face-o. Am fost si eu codat si cum a spus un admin... " Curva, curva ramane. Codatul la fel. " . As fii fost primul player care s-ar fii bucurat ca toti mafiotii, toti playeri sa joace curat la wars, in paint si oriunde, pentru ca unii au devenit asa dependenti de acest cod, incat il folosesc si in paint, si cand se duc dupa robbery sau cand dau rob. Deja e o mare prostie. Deci, hastagul de mai sus isi merita toata atentia. In gerenal, lipsa de ocupatie e marele motiv pentru care am ales sa ma retrag... poate pentru un timp, poate pentru totdeauna, sau poate pana la un nou server. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Sa se faca mai multe updateuri, sa se implementeze mai multe sisteme, sa nu te plictisesti niciodata... poate un nou server, poate un nou GameMode... nu stiu. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu. Buggedul era comunitatea mea preferata si inca este. ( vorbind de SAMP ). Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Nu pot sa ii numar, au fost multi. O sa incerc sa-i cuprind pe toti: - Clanul [R] si membri sai. -Clanul BAWS si membri sai. -Majoritatea membrilor din factiunile din care am facut parte. -Majoritatea liderilor pe care i-am avut, dar cred ca ei se incadreaza la randul de mai sus... -Cativa dintre Helperi, admini... -Vechii prieteni de pe serverul rosu.. -Multi altii. Ai altceva de adaugat?: Imi cer scuze daca m-am certat cu cineva atat de tare incat sa ma urasca pana la os, si... Joc placut in continuare, va saluta Bambino. ;) Quote
Paliciuc Nadia Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Nickname: Bambino. Serverul pe care ai jucat?: Green mai recent. De ce ai ales sa te retragi?: Pai lipsa de ocupatie, adica... niciunul dintre serverele bugged sau niciunul dintre toate serverele nu sunt la fel odata ce intelegi tot ce trebuie facut si ai ajuns la un anumit punct, la anumite realizari. Tot ce faceam pe samp era sa intru, sa-mi iau NRG-ul si sa ma plimb "hai-hui", ce pot sa spun... plictiseala maxima. Pe langa asta, am ales sa ma retrag din cauza prostiilor pe care le-am facut.#Nu jucati cu coduri, nu merita.Pot sa spun ca mereu m-au atras mafiile, si... acuma, la final de drum hai sa dam cartile pe fata. Nu este mafiot in toate cele 3 servere care sa nu fi tras macar o data, macar la un war cu renk0. Da, recunosc si nu am nicio problema in a face-o. Am fost si eu codat si cum a spus un admin... " Curva, curva ramane. Codatul la fel. " . As fii fost primul player care s-ar fii bucurat ca toti mafiotii, toti playeri sa joace curat la wars, in paint si oriunde, pentru ca unii au devenit asa dependenti de acest cod, incat il folosesc si in paint, si cand se duc dupa robbery sau cand dau rob. Deja e o mare prostie. Deci, hastagul de mai sus isi merita toata atentia. In gerenal, lipsa de ocupatie e marele motiv pentru care am ales sa ma retrag... poate pentru un timp, poate pentru totdeauna, sau poate pana la un nou server. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Sa se faca mai multe updateuri, sa se implementeze mai multe sisteme, sa nu te plictisesti niciodata... poate un nou server, poate un nou GameMode... nu stiu. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu. Buggedul era comunitatea mea preferata si inca este. ( vorbind de SAMP ). Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Nu pot sa ii numar, au fost multi. O sa incerc sa-i cuprind pe toti: - Clanul [R] si membri sai. -Clanul BAWS si membri sai. -Majoritatea membrilor din factiunile din care am facut parte. -Majoritatea liderilor pe care i-am avut, dar cred ca ei se incadreaza la randul de mai sus... -Cativa dintre Helperi, admini... -Vechii prieteni de pe serverul rosu.. -Multi altii. Ai altceva de adaugat?: Imi cer scuze daca m-am certat cu cineva atat de tare incat sa ma urasca pana la os, si... Joc placut in continuare, va saluta Bambino. ;) Bafta dude, succes! Pup :* Quote
Bambinoo Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Merci baieti, Aveti grija de voi :* Quote
Mitza mikhaelos11 Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 E trist ca se mai duce un prieten.Baftă în continuare ca și eu mă retrag. E trist ca se mai duce un prieten.Baftă în continuare ca și eu mă retrag. Quote
AndrewRyanXD Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Succes în viata, vorbim pe wapp, pwp Quote
VicK - Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Bafta Bambinel, asta e, succes in viata, tot vreau nr lu gagicata :O :)) 1 Quote
Dekpr. Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 S-o f** pe m*** de idiot, treci inapoi rapid! Quote
Recommended Posts