LiTOVOi69 Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Nickname: Dostoevski. Serverul pe care joci: green De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Pentru ca am luat ban pe 4 conturi. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: sa iau ban pe 4 conturi.. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Pentru ca are un GM care este foarte funny. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am mai jucat deloc. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sper sa imi fac prieteni noi. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Paramedic, nu mai intru mafii niciodata. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 15 ani si locuiesc in Bacau. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev, clasa a8-a. Ce alte jocuri joci?: CS:GO Ai altceva de adaugat?: Sper sa in fac prieteni noi! ESTE O PROSTIE ASTA CU 60 FP, NU E BINE CE AI FACUT SHAD0W! Quote
Recommended Posts