Jump to content

Cerere- AIM- []LuciaN. [Respins]

Recommended Posts

Posted

Nume: Lucian
Varsta: 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Mă numesc Lucian, sunt un băiat de treabă, cu capul pe umeri, respect pe cine ma respectă, îmi place sa glumesc, bineînteles în limita bunului simț, îmi place să îmi fac prieteni noi mereu și să cunosc oameni. Îi respect pe cei din jurul meu chiar dacă ei nu mă respectă la fel de mult și cred că am din toate câte ceva, asta înseamnă că sunt un om integru și știu ce vreau de la viață, să reacționez ca atare atunci când trebuie, asta înseamnă că ai discernământ și nu lași pe nimeni să te calce în picioare, dar ca orice om am și mici defecte de care nu mă pot debarasa cât aș încerca, adică pun la suflet orice mizilic, nu uit nimic niciodată, tratez ca atare fiecare amănunt, chiar dacă realizez că nu e bine să mă enervez din orice fleac, dar asta e firea mea și totuși mă bucur că sunt asa.

Locatia(Oras): Tulcea.

Ce gen de muzica asculti? Rap si manele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.