Lucyan Bogdanel Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: LucianVarsta: 15 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Mă numesc Lucian, sunt un băiat de treabă, cu capul pe umeri, respect pe cine ma respectă, îmi place sa glumesc, bineînteles în limita bunului simț, îmi place să îmi fac prieteni noi mereu și să cunosc oameni! Locatia(Oras): Tulcea Ce gen de muzica asculti? Rap si trap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : []LuciaN.Nivel : 22Nume folosite anterior: Nu am avut.Vechime pe server: De cand s-a deschis serverul.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Poza cu invitatie: http://imgur.com/gxWvVct Link cu faction history: greenpanel.bugged.ro/profile/[]Lucian.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut si nici nu voi avea. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da am mai fost in urmatoarele: Dr. ,Ak47 [uRSS] King. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.Ce alte jocuri mai joci?: CS 1.6. Fifa 14.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cel mai bine ma inteleg cu AdriaN. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 9/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: lukaluci1De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca membri acestui clan sunt de treaba si seriosi si imi place foarte mult tagul. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea si experienta mea de sa:mp. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur.
LaRyKee Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Faction Los Santos Police Department, rank 3 Clan Doctor's , rank 6 Level 22
ADRIAN_Stanciu Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Esti activ si fh bunicel. Pentru cei care mai votati.. Daca o sa fie acceptat o sa iasa din clanul in care este.
LuciQue Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Esti activ si fh bunicel. Pentru cei care mai votati.. Daca o sa fie acceptat o sa iasa din clanul in care este.
Iulyan123 Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Faction Los Santos Police Department, rank 3 Clan Doctor's , rank 6 Level 22
BlaKa- Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Faction Los Santos Police Department, rank 3 Clan Doctor's , rank 6 Level 22
AndreW. Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 2x contra=resping. Ai acumulat 3 + ca ai clan.
Recommended Posts